Culiță Sterp a încurcat-o! Ce a pățit artistul, în lift! A fost la un pas de leșin!

Culiță Sterp este, cu siguranță, unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi. Și, dacă ar fi să judecăm după cuceririle pe care le-a făcut, cel puțin în ultimile luni, este și norocos din cale afară. Doar că, uneori, norocul se și./.. răzbună.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, zilele trecute, Culiță Sterp a avut parte de spaima vieții, artistul având ghinionul de a ajungte într-o situație disperată.

Astfel, întors de la mare, loc în care s-a bucurat, din plin, de atenția Plușicăi, relația lor fiind, deja, de notorietate, Culiță Sterp s-a cazat la un hotel cu mai multe etaje.

Și, evident, dorindu-și să ajungă în cameră, artistul a optat pentru cea mai comodă variantă: liftul. Doar că, atunci când destinul vrea, ghinionul nu te ocolește. Iar Culiță Sterp a ajuns să fie ”sechestrat” în lift. ”Am rămas blocat în lift. Bine că nu a durat prea mult”, i-a spus Culiță Sterp unei amice de-ale sale, trimițând și o fotografie. Iar amica lui, îngrijorată, l-a întrebat dacă s-a speriat. Doar că, brav, Culiță Sterp a negat.

Citeste si: Adem și Dilara trăiesc cel mai fericit moment din viața lor. În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, un nou episod din ”Mireasa din Istanbul”

Citeste si: Ce truc folosesc gospodinele pentru chiftele. Care este ingredientul secret?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Motivul însă pentru care a încercat să rămână calm poate fi detectat imediat. Nu de altceva, dar, lâîngă Culiță Sterp se aflau două domnișoare, de-a dreptul frumușele, care păreau să se amuze la maximum de întâmplare, ele fiind de-a dreptul relaxate, chiar dacă liftul era blocat între etaje, preocupate mai mult să se fotografieze pentru a imortaliza momentele petrecute alături de artist.

Mai mult, a recunoscut Culiță Sterp, minutele petrecute alături de cele două domnișoare pline de viață din lift au trecut repede, cântărețul neavând timp să se gândească la ce e mai rău sau la ce s-ar fi putut întâmpla.

Culiță Sterp se iubește cu Plușica

Dacă, până acum, cei doi păreau doar să se tatoneze, să își facă tot felul de declarații ”de la distanță”, să se vadă sub diverse pretexte – Plușica de la ”Puterea Dragostei” jucând chiar și într-unul dintre videoclipurile lui Culiță

Sterp -  zilele trecute cei doi au decis să nu se mai ascundă, chiar dacă, momentan, nu ”recunosc” nimic.

Mai exact, weekendul care tocmai s-a încheiat i-a ”prins” pe Plușica de la ”Puterea Dragostei” și pe Culiță Sterp împreună. Astfel, într-unul dintre cluburile de fițe din Mamaia, cei doi și-au făcut de cap, alături de o gașcă întreagă, și și-au dat dând frâu liber sentimentelor pe care le au unul față de celălalt.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ilie Năstase, cu bicicleta după soția lui! Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins în ipostaze incredibile pe tenisman

Cum se pregătește pomana de 40 de zile a lui Marcel Toader! "Vom aduce lăutari, va fi o petrecere așa cum i-ar fi plăcut lui" EXCLUSIV

Mama lui Ionuț Anghel, băiețelul sfâșiat de câini, declarații cutremurătoare despre cazul Caracal: ”Hienele atacă pe toate fronturile” EXCLUSIV

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

„Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit

Mărmureanu: „Urmează un cutremur uriaș!”. Când va fi lovită România de un seism înfiorător

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies