Culiță Sterp a încurcat-o! Ce a pățit artistul, în lift! A fost la un pas de leșin!

Culiță Sterp este, cu siguranță, unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi. Și, dacă ar fi să judecăm după cuceririle pe care le-a făcut, cel puțin în ultimile luni, este și norocos din cale afară. Doar că, uneori, norocul se și./.. răzbună.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Mai exact, zilele trecute, Culiță Sterp a avut parte de spaima vieții, artistul având ghinionul de a ajungte într-o situație disperată.

Astfel, întors de la mare, loc în care s-a bucurat, din plin, de atenția Plușicăi, relația lor fiind, deja, de notorietate, Culiță Sterp s-a cazat la un hotel cu mai multe etaje. Și, evident, dorindu-și să ajungă în cameră, artistul a optat pentru cea mai comodă variantă: liftul. Doar că, atunci când destinul vrea, ghinionul nu te ocolește. Iar Culiță Sterp a ajuns să fie ”sechestrat” în lift. ”Am rămas blocat în lift. Bine că nu a durat prea mult”, i-a spus Culiță Sterp unei amice de-ale sale, trimițând și o fotografie. Iar amica lui, îngrijorată, l-a întrebat dacă s-a speriat. Doar că, brav, Culiță Sterp a negat.

Citeste si: Adem și Dilara trăiesc cel mai fericit moment din viața lor. În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, un nou episod din ”Mireasa din Istanbul”

fara descriere

Motivul însă pentru care a încercat să rămână calm poate fi detectat imediat. Nu de altceva, dar, lâîngă Culiță Sterp se aflau două domnișoare, de-a dreptul frumușele, care păreau să se amuze la maximum de întâmplare, ele fiind de-a dreptul relaxate, chiar dacă liftul era blocat între etaje, preocupate mai mult să se fotografieze pentru a imortaliza momentele petrecute alături de artist.

Mai mult, a recunoscut Culiță Sterp, minutele petrecute alături de cele două domnișoare pline de viață din lift au trecut repede, cântărețul neavând timp să se gândească la ce e mai rău sau la ce s-ar fi putut întâmpla.

fara descriere

Culiță Sterp se iubește cu Plușica

Dacă, până acum, cei doi păreau doar să se tatoneze, să își facă tot felul de declarații ”de la distanță”, să se vadă sub diverse pretexte – Plușica de la ”Puterea Dragostei” jucând chiar și într-unul dintre videoclipurile lui Culiță Sterp -  zilele trecute cei doi au decis să nu se mai ascundă, chiar dacă, momentan, nu ”recunosc” nimic.

fara descriere

Mai exact, weekendul care tocmai s-a încheiat i-a ”prins” pe Plușica de la ”Puterea Dragostei” și pe Culiță Sterp împreună. Astfel, într-unul dintre cluburile de fițe din Mamaia, cei doi și-au făcut de cap, alături de o gașcă întreagă, și și-au dat dând frâu liber sentimentelor pe care le au unul față de celălalt.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate