Culiţă Sterp a scăpat de coşmarul cheliei! Operaţia de transplant de păr a reuşit! FOTO

Culiţă Sterp a scăpat de coşmarul cheliei printr-o intervenţie chirugicală la Istanbul.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Culiţă Sterp a scăpat de coşmarul cheliei, care l-a bântuit anii trecuţi. La sfarsitul lui septembrie 2017, Culita Sterp si-a facut transplant de par la o clinica din Istanbul, nemulţumit de faptul că are părul rar şi că îl va pierde în curând pe tot. (vezi cum arată tancul de 100.000 de euro pe care şi l-a cumpărat Culiţă Sterp)

Citeste si: Culita Sterp isi critica prietenii virtuali. Ce reactie au avut fanii artistului

Citeste si: Culiță Sterp, în doliu: ”Astăzi e o zi mai tristă. A murit”

Citeste si: Ce crede cu adevărat Carmen de la Sălciua despre Denisa Răducu: „Comportamentul ei...”

Pe 21 septembrie el s-a insurat cu Carmen Salciua, iar pe 27 septembrie se fotografia intr-un salon de spital, alaturi de doua asistente medicale „Transplant de par...back to hair”, a postat Culita Sterp. „A durut?...Zici ca esti Frankestein!”, au raspuns cativa amici ai lui Culita.

fara descriere

Culiţă Sterp a scăpat de coşmarul cheliei. I-a crescut părul 

Dupa cateva zile, acesta s-a pozat la volan, observandu-se clar, pe craniu, urmele interventiei chirurgicale. Părul lui Culiţă a crescut, însă, destul de greu. Din câteva fotografii făcute la câteva luni după intervenţie se poate observa că părul nu era încă des.

Culiţă a mai vizitat clinica de câteva ori, iar efectele se văd de-abia acum. În ultimele poze postate de Sterp pe instagram se vede clar cum părul i-a crescut în locurile în care se rărise înainte de operaţie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate