Culiţă Sterp aruncă bomba! Dezvăluiri despre Carmen de la Sălciua şi amantul ei: „Am mesajele pe care şi le dădeau după noaptea petrecută împreună”

Culiţă Sterp a povestit despre relaţia pe care o avea Carmen de la Sălciua cu prietenul lui cel mai bun în timp ce ei erau încă soţ şi soţie.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua au decis să divorţeze luându-i prin surprindere pe toţi fanii lor. Deşi nu au vrut să dea prea multe detalii despre ce a dus la sfârştiul relaţiei lor, între timp războiul a luat amploare şi cei doi soţi au aruncat acuze unul despre celălalt. 
 
Carmen de la Sălciu a spus desper fostul ei partener că ar fi înşelat-o, dar nici elş nu s-a lăsat mai prejos. Artistul a declarat că public faptul că ea nu doar că i-a fost infidelă, ci că celălalt bărbat din viaţa ei era chiar prietenul lui cel mai bun. 
 

 

„Aveam acces la discuţiile dintre ei. Eram prieteni, am zis că nu bag în seama conversaţiile lor. O dădeau în altele. Nu mai era pe consolare. Inimioare, pupici. E clar! 
 
Nu i-am zis nimic ei, l-am sunat pe el. Mă gândeam că poate se opresc la un moment dat. Eu am dovezi pentru tot ce spun. El zicea că e fratele meu, că mă iubeşte, mă respectă. I-am trimis mesajele, s-a tăiat tot, a zis că din vina ei, că se tot plângea că noi ne certam. N-a terminat. L-am rugat să nu îi zică, dar i-a spus. Ea a schimbat parolele, eu le-am aflat iar. El a făcut un pic pasul înapoi, l-am apreciat că a dat de înţeles că vrea să termine. Am şi mesajele pe care şi le dădeau după noaptea petrecută împreună”, a declarat Culiţă Sterp. 
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate