Culiță Sterp este descalificat de la Survivor România, după ce a refuzat să intre pe traseu. „Îmi cer scuze oamenilor de acasă!”

Faimosul Culiță Sterp părăsește competiția Survivor România, după ce a fost descalificat în săptămâna unificării celor două echipe din Dominicană!

Culiță Sterp, descalificat de la Survivor România 2021
Culiță Sterp
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Culiță Sterp a refuzat să mai intre pe traseu, după unificarea celor două echipe la Survivor România. Faimosul nu mai dorește să continue lupta pentru supraviețuire din Dominicană, pentru că vrea să fie alături de iubita lui, Daniela Iliescu, atunci când îl va aduce pe lume pe băiețelul lor.

Culiță Sterp, descalificat de la Survivor România 2021

O decizie a fost luată în ceea ce îl privește pe Culiță Sterp. Prezentatorul emisiunii Survivor România a anunțat în primul consiliu de eliminare din această săptămână că Faimosul este descalificat și va pleca acasă în România.

Citeste si: Culiță Sterp, gest disperat la Survivor România. Faimosul a luat o decizie fără precedent: „Cer doar înțelegere, nu vreau să fac o nebunie!”

Culiță Sterp, descalificat de la Survivor România 2021
Daniel Pavel, prezentorul Survivor România 2021

Deși Culiță Sterp nu este prezent în această seară în consiliu, el va avea ocazia să-și ia rămas bun de la colegii săi înaintea celui de-al doilea meci de imunitate. „Anunțul pe care vreau să-l fac se referă la Culiță. El și-a manifestat dorința de a părăsi competiția Survivor România. Motivația lui este legată de faptul că psihic, mental, nu mai este prezent în această competiție.

Se află cu gândul acasă, lângă iubita lui care se pregătește să nască. El astăzi refuzat să intre pe traseu și a declarat că nu vrea să mai facă parte din această competiție.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Citeste si: Culiță Sterp, mărturisire emoționantă la Survivor România, după ce a fost descalificat din competiție. „M-am simțit vinovat!”

Am luat o decizie în ceea ce-l privește pe Culiță. Motivele sunt de înțeles. Prima dată în viață se naște băiatul lui și își dorește să facă parte din acest eveniment, însă suntem la Survivor. Decizia noastră este aceea de a-l descalifica. Din acest moment, Culiță nu mai face parte din  competiția  Survivor România. Mâine înainte de joc, Culiță va avea ocazia să-și ia rămas bun de la Faimoși și Războinici”, a anunțat Dan Pavel, în consiliul de nominalizare.

Culiță Sterp, descalificat de la Survivor România 2021

Culiță Sterp, gest disperat la Survivor România

Dorul de casă și sentimentele de vinovăție, pentru că nu se află alături de iubita sa însărcinată, l-au făcut pe Culiță Sterp să recurgă la un gest disperat. Înainte de jocul pentru imunitate, Faimosul a anunțat că refuză să mai intre pe traseele din Dominicană și se cere acasă.

Citeste si: Ana Porgras, despre cum trebuie să arate viitorul iubit! Îndeplinește sau nu Zanni caracteristicile impuse de fosta Faimoasă?!

 

Culiță Sterp, descalificat de la Survivor România 2021
Culiță Sterp, descalificat de la Survivor România 2021
Vreau să spun ceva, să-mi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă și celor de aici. Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere. Din secunda asta, eu, Culiță Sterp, nu mai  intru pe niciun traseu Survivor  până nu ajung acasă alături de copilul eu și soția mea. Nu știu cum o să se realizeze. 

Nu vreau să fac vreo nebunie, să plec prin junglă. Vreau să se găsească o soluție să ajung acasă. Dacă nu, o să fiu nevoit să plec iar în junglă și-mi asum orice risc până ajung la civilizație să iau legătură cu ea și să  ajung acasă. Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu. Sper să fiu înțeles de oameni și de echipă și să nu fiu judecat”, a spus Culiță Sterp.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Art of Robots câștigă premiul de originalitate la Românii au talent 2021, sezonul 11. Concurenții încasează un cec de 10.000 de euro

Oana Roman și-a anulat vacanța pe ultima sută de metri. Ce a făcut-o pe vedetă să se răzgândească!

Florin Salam, implicat într-un nou scandal! Leo de la Strehaia a depus plângere la poliție împotriva sa

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

ULTIMA ORĂ: Tragedie uriașă în fotbalul din România! Toată țara e în stare de ȘOC TOTAL

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Ce se întâmplă cu corpurile noastre când murim - pas cu pas de la viață la moarte

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies