Culiță Sterp, foarte darnic cu cei care l-au colindat seara trecută. A scos din buzunar milioanele și le-a dat la fiecare: ”Scoate cash-ul”

Culiță Sterp și Mama Geta, darnici cu cei care i-au colindat în prag de Anul Nou! Cântărețul a scos ”milioanele” din buzunar!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Culiță Sterp și Mama Geta au primit colindători, seara trecută, în prag de Anul Nou! Celebrul cântăreț de muzică de petrecere n-a stat pe gânduri și a scos ”cash-ul” din buzunar, iar mai apoi le-a dat la fiecare în parte. Cu siguranță, nu au fost singurii colindători primiți de familia Sterp în curtea lor, însă Culiță a ales să-i filmeze pe cei care au venit cu ”capra”.

A fost surprins și momentul în care artistul a scos din buzunar câteva sute de lei, iar mai apoi a dat fiecăruia. La un moment dat, acestuia îi pică din mână o sută de lei, moment care se poate observa pe filmarea de mai jos.

Citeste si: Culiță Sterp a dat lovitura cu această afacere! Câștigă mai bine decât la cântări. Din ce face bani acum artistul

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Culiță Sterp face bani din criptomonede

Culiță Sterp a decis că este momentul să evolueze pe plan financiar, așa că a luat hotărârea de a investi în criptomonede. Chiar dacă la început a fost puțin sceptic în privința posibilelor câștiguri, artistul s-a trezit mai bogat cu 12.000

de dolari peste noapte.

Citeste si: Culiță Sterp a primit un cadou inedit din partea soției. Artistul a rămas mut de uimire când a văzut ce se afla sub brad: "Mă uitam la el și nu înțelegeam"

Cântărețul nu s-a ferit să le spună și fanilor cum a procedat, pentru a-i călca pe urme: "Prieteni, sunt foarte fericit pentru că nu știu dacă vă aduceți aminte, vă spuneam eu zilele trecute despre moneda Flokirocket, că se va lansa pe data de 10 și va fi

de un real succes. Ea s-a lansat și nu a fost de un real succes, a fost de un mega, mega, mega succes. Mă și bâlbâi cât sunt de fericit. Eu doar cu 1000 de dolari am făcut 12.600 de dolari.", a declarat Culiță Sterp, pe contul lui de TikTok.

Culita Sterp

Culita Sterp

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies