Cum a ajuns Ciprian Marica să fie „stăpânul” unui hectar de plajă la Mamaia! Vezi cum arată „paradisul secret al lui Ciprian”!

Ciprian Marica administrează plaja Caelia din Mamaia, care are o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Ciprian Marica administrează plaja Caelia din Mamaia, care are o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați.


In articol:

Ciprian Marica administrează plaja Caelia din Mamaia, care se află în vecinătatea complexului rezidențial Caelia Residence, unde deține un apartament de lux. “Ciprian Marica a fost numulţumit, ci de-a dreptul încîntat de condiţiile oferite de luxosul complex rezidenţial de pe malul Mării Negre şi a investit aproximativ jumătate de milion de euro într-un bar pe plaja din dreptul locaţiei deţinute de Viorel Păunescu. Internaţionalul român nu s-a rezumat la apartamentul şi barul de la „Caelia Residence” şi a închiriat prin SRL-ul său, „Caelia Mamaia SRL”, 10.433 de metri pătraţi de plajă, pentru care a mai scos 500.000 de euro din cont”, a dezvăluit fanatik.ro. (vezi ce a spus Serghei Mizil despre filmarea cu Ciprian Marica)

Citeste si: Anamaria Prodan sare in apararea lui Ciprian Marica, dupa ce fostul fotbalist a fost prins cu amanta la hotel, chiar de sotul femeii

Citeste si: Ciprian Marica îşi ridică hotel în centrul Bucureştiului! Fostul mare fotbalist construieşte şi o clădire de birouri!

Citeste si: Exclusiv. Avem contractul de muncă al lui Alex Bodi, ziarist neamț la Bucureşti şi UE - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Prima reacție a lui Ciprian Marica, după ce a fost prins la hotel cu soția prietenului său: „Da, am greșit. Îmi pare rău”

“La barul lui Marica o şampanie (Joseph Perrier Covee Royale Rose) costă 430 de lei, iar cel mai scump vin italian este vândut cu 375 de lei. Un platou mediteranean costă 60 de lei, o supă de roşii – 20 de lei, un grătar cu trufe negre – 105 lei, iar un file de ton- 120 de lei. Pe plaja lui Marica, închirierea unui şezlong costă 45 de lei, iar pentru un prosop tariful pe zi este de 10 lei.”, a mai relatat susa citată. “Marica e proprietarul unui hectar de plajă la Mamaia, în zona hotelului Rex: "Caelia Beach" e paradisul secret al lui Ciprian”, a dezvăluit gsp.ro, atunci cînd a realizat un interviu cu Marica despre afacerile acestuia. “Primăria Constanţa a eliberat, pe data de 12 iunie, autorizaţia de construire nr. 854 pentru Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, prin SC Caelia - Mamaia SRL. Autorizaţia de construire constă în amenajarea unei plaje turistice în staţiunea Mamaia, sector IV, subsector 15, investiţie realizată de SC Caelia - Mamaia SRL, conform contractului de închiriere nr. 1783/8276/AM/10.05.2013, acte adiţionale nr. 1/2013 şi nr. 2/3342/AM/25.02.2014.”, a relatat ziuadeconstanta.ro. 

Ciprian Marica administrează plaja Caelia din Mamaia. Plaja are restaurant și bar

„În 2014, ZIUA de Constanţa arăta că Ciprian Marica a deschis un bar luxos în staţiunea Mamaia. Tot atunci mai arătam că respectivul bar - Caelia Beach Bar & Lounge - se află pe plaja din dreptul complexului rezidenţial cu acelaşi nume, deţinut de Viorel Păunescu. Ciprian Marica a închiriat, de asemenea, o suprafaţă de plajă. Potrivit ziarului Ring, care îl citează pe Laurenţiu Mâţă-Tănase, cel care se ocupă de marketing şi PR, locul este formată din două zone, una destinată exclusiv celor care locuiesc în ansamblu, cealaltă fiind deschisă întregului public, fiind o zonă de plajă, cu restaurant,  lounge, bar-şezlonguri, baldachine şi separeuri. Marica Ciprian Andrei, actualul finanţator alechipei de fotbal FC Farul Constanţa, apropiat al preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu.”, s-a mai scris despre afacere.

Ciprian Marica (34 de ani), fostul atacant al echipei naționale, în prezent finanțator la Farul Constanța, se află în prim-plan, după ce o filmare  compromițătoare cu el și Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz, a fost făcută publică.Cei doi au fost surprinși, în 2019,în aceeași cameră de hotel de soțul femeii, dar filmarea a apărut în spațiul public de-abia pe 29 aprilie 2020.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Zi crucială pentru România! Se decide SFÂRȘITUL pandemiei de COVID-19

Impresionant! Draga Olteanu Matei, scrisoare de adio pentru români, descoperită după moartea sa: Mesajul viral artistei

Amănunte rușinoase scoase la iveală! Ce ascundea Ciprian Marica sub prosop

Mesajul uluitor care a apărut pe pagina fostei amante a lui Ciprian Marica, Ana Muntean! „Seamănă cu Marica cel mic”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies