Cum a bagat groaza in Madalina Manole un barbat care a adus-o in casa lui: „A intrat in panica, si-a sunat tatal!” | DEZVALUIRI

Madalina Manole a trecut prin multe peripetii dupa ce s-a mutat din Ploiesti la Bucuresti.

Autor: Matei Vaihan

La mijlocul anilor `80, Madalina Manole era o cantareata promitatoare, dar nu stia exact daca trebuia sa urmeze o cariera artistica.  „Am avut o discuţie cu părinţii. Se punea problema ce fac mai departe. Mă ţin de carte şi dau la Facultatea de Limbi Străine, care mi-ar fi plăcut, sau merg mai departe pe drumul muzicii? Ai mei m-au lăsat să hotărăsc singură. Eu am considerat că e bine să vin la Bucureşti, de unde se spunea că «se dă ora exactă» şi unde erau compozitorii.

Gândul meu era Şcoala Populară de Artă. Unde erau Ionel Tudor şi Mihaela Runceanu, Mihaela fiind unul dintre idolii mei, alături de Angela Similea şi Mirabela Dauer. Am ales muzica", a dezvaluit Madalina pentru Jurnalul national.( vezi ce scrie in biletul de adio al Madalinei Manole)

Citeste si: Dezvaluire cutremuratoare, la 6 ani de la moartea artistei! Malina Olinescu si-a decis sfarsitul, "inspirata" de Madalina Manole! "Acum urmez eu" Cine a dezvaluit marturisirea terifianta?

  „Dar ce era să facă într-un oraş unde nu avea pe nimeni, nu avea buletin de Bucureşti, iar părinţii nu aveau bani să o întreţină?

Era sfârşit de vară, s-a înscris la Şcoala Populară de Artă. Erau 10 locuri şi doar doi acceptaţi la clasa lui Ionel Tudor şi a Mihaelei Runceanu. Un loc a fost al Mădălinei. Fata din Ploieşti era în al nouălea cer pentru reuşita aceasta. Dar şi mai aproape de nori a dus-o ajutorul părintelui ei, Costin Diaconescu de la Radio, care a trimis-o şi la aeroport, unde erau nişte locuri de controlori de trafic.
I s-a pus un manual de engleză specializată în braţe şi l-a tocit”, 
a scris ziarul despre cantareata. 

„Perioada aceasta a fost pentru fata de la aeroport una foarte grea. A trebuit să meargă şi la cursurile de controlori, şi la serviciu, şi la orele de muzică. La sfârşit de săptămână mergea la Ploieşti, la părinţi. A slăbit atunci câteva kilograme.

Era nevoită să schimbe gazdele destul de des. Nu întâlnea mereu oameni cumsecade. O dată a trebuit să se mute prin Drumul Sării. Conform anunţului, era o familie, soţ şi soţie. Dar, deşi era atârnată o haină de femeie în cuierul de la intrare, femeia nu a apărut niciodată. A intrat în panică, şi-a sunat tatăl, care abia plecase la Ploieşti. A făcut cale întoarsă, dar era iarnă şi viscol, ceea ce a dus la un drum lung de vreo 10 ore”, s-a dezvaluit despre peripetiile Madalinei Manole. 

Vezi imagini filmate cu vila in care a locuit Madalina Manole

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies