Cum a cucerit internetul mama lui Culiță Sterp! Așa a ajuns cea mai iubită mamă de vedetă! Dezvăluiri din copilăria artistului

Mama lui Culiță Sterp, mama Geta, a ajuns una dintre cele mai iubite mame de vedetă din România. Cum a reușit femeia să atragă valuri de reacții pe internet.

Autor: M.B.

In articol:

Mama lui Culiță Sterp sau mama Geta, așa cum a devenit cunoscută pe internet, i-a cucerit deja pe fanii fiilor ei celebri, Iancu și Culiță Sterp. Nu se laudă cu averea pe care o are sau cu mașini scumpe, dar a devenit una dintre cele mai populare mame de vedetă prin felul ei de-a fi.

Este modestă, muncitoare și cel mai mult se mândrește cu cei patru copii ai ei, frații Sterp și fetele Geta și Ileana.

Mama Geta a ajuns să fie urmărită de aproape 30 de mii de admiratori pe pagina ei de Instagram, după doar câteva fotografii publicate. În ciuda celebrității câștigate pe rețelele de socializare, invitată la Teo Show, mama lui Culiță Sterp a dovedit că a rămas aceeași femeie sinceră și a vorbit cu dragoste despre cei patru copii ai ei și despre cum i-a crescut.

„Eu le sunt aproape, am fost mereu lângă ei. Eu toată viața și timpul le-am pus la dispoziția lor. I-am trimis în toate excursiile, le-am dat de lucru după puterile lor, să aibă responsabilități. Fiecare trebuia să facă ceva. Eu am fost ca o soră cu ei, vorbesc tot cu ei. E important.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Mie nu mi-a fost greu cu ei și tatăl lor a fost mai mult plecat, și cu animalele, și chiar a avut… a avut necazuri. Și chiar și așa, m-am descurcat. Dacă te rogi la Dumnezeu și ești corect, și El e corect cu tine”, a povestit mama lui Culiță Sterp în cadrul emisiunii Teo Show.

Mama Geta a mai povestit că nu a avut niciodată salariu.

A avut, în schimb, un mare atu, hărnicia. A crescut animale pe care le-a înmulțit și a reușit să-și crească cei patru copii și să le ofere o copilărie frumoasă. Cel mai mult a interesat-o să fie bine Culiță, Iancu, Geta și Ileana și prioritatea ei au fost mereu copiii, a recunoscut ea la televizor.

Dovada că mama lui Culiță Sterp i-a cucerit pe fanii artistului

Pe oagina de Instagram a mamei lui Culiță Sterp se găsesc sute de mesaje din partea fanilor care o felicită pentru felul ei de-a fi și pentru educația pe care le-a dat copiilor ei.

„Bravo! Așa mamă, așa copii! Jos pălăria, stimată doamnă! Tot respectul și Dumnezeu să vă păzească!”, „Sunteti o mamā minunatã, ati crescut 4 copii frumosi si educati! Dumnezeu sā vā dea sānātate sā vā bucurati de ei sā vā daruiasca si nepoti!”, „Felicitări pentru copiii dumneavostră! Asta spune totul desper dumneavoastră ca om, ca mamă”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care mama lui Culiță Sterp le-a primit în dreptul fotografiilor publicate pe internet.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👩‍👧✨

O postare distribuită [email protected] mama.geta pe

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Cristea s-a fotografiat la piscină. Cum arată vedeta în costum de baie, după ce a slăbit 25 de kilograme?

Coronavirus a lovit în familia lui Donald Trump! A fost testată pozitiv. Panică la Casa Albă.

Ce pensie avea Emil Gabor, înainte să moară! Departe de fiica lui, Monica Gabor, era copleșit de neajunsuri

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Ungaria trimite o undă de șoc în toată Europa. Ungurii au luat decizia. Se întâmplă de miercuri, 3 Martie

Nu combina niciodată acest fruct cu aceste medicamente! Se crează o substanță toxică care îți poate provoca chiar și moartea! Profesorul Mecincopschi avertizează

Detaliul pe care trebuie să-l știți atunci când vă cumpărați electrocasnice

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies