Cum a fost ”combinată” o actriţă celebră de soţul ei mai tânăr! Dezvăluiri incredibile

Bianca Sârbu, una dintre cele mai apreciate actrițe și cântărețe de la noi, a vorbit, pe șleau, fără perdea, despre relația pe care o are cu Bogdan, soțul ei, mai tânăr cu câțiva ani decât ea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Plină de umor, Bianca Sârbu recunoaște că Bogdan a adus ”soarele” în viața ei, mai ales că, de-a lungul timpului, ea chiar a trecut prin încercări cât se poate de dificile.


In articol:

 

 

”Ne ascundeam, la începutul relației pentru că lumea ar fi putut zice că am primit eu bani ca să fac un subiect de presă. Eu am și zis atunci, ”măi fraților, una mai bătrână cu unul mai tânăr, ăsta e subiect?”. Păăi dacă era așa făceau alea din străinătate de mult… Și dacă eu, care mă mențin fresh și tânără, că iau din tinerețea lui… Nu cred că ne-am ascuns, totuși… Dar eu niciodată nu am fost de acord cu chestia asta, cu relațiile de la muncă (Bianca Sârbu și Bogdan Romanescu au fost colegi, n. red.). În plus, ne gândeam că dacă nu va fi să fie… ce va fi după! Nu știam că va fi forever, speram să fie, dar… Am zis că nu e bine să se afle”, a explicat, în studioul WOWbiz.ro, Bianca Sârbu.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Bianca Sarbu
Bianca Sarbu si Bogdan sunt fericiti chiar daca e o mica diferenta de varsta intre ei

Mai mult, povestește actrița amuzându-se copios, căsătoria lor a venit repede și acesta a și fost secretul relației lor, una plină de dragoste. ”Știi cu ce m-a dat peste cap? Că m-am și gândit! Cu niște pastile de gât!!! Eram bolnavă și a fost el un fel de ambulanța online, răcisem... De fapt, dacă stau să mă gândesc cu ce m-a cucerit el definitiv e cu ce își dorește fiecare femeie să audă, mai ales când are 40 de ani și mai are doi copii! Că m-a luat de nevastă!!! Put și simplu mi-a spus ”Cred că eu îmi doresc să ne căsătorim, tu vrei?”. A fost ceva foarte natural, și eu eram genul ăla, ”Vai, nu știu”. Și după: YES!!!”, mai povestește amuzându-se copios, Bianca Sârbu.

”La noi nu a fost ceva cu inelul, dar a fost foarte repede, inelul a vebit pe parcurs. Și să știți că în general lucrurile făcute, nu neapărat în grabă, dar atunci când un bărbat știe într-adevăr ce vrea... Și le dau un sfat fetelor, domnișoarelor! Atunci când bărbatul de lângă voi vă spune că nu e pregătit, stai să mai treacă timpul, e clar că nu e ăla”, mai zice Bianca Sârbu.

 

Bianca Sârbu și Bogdan s-au căsătorit în 2017

La începutul lui 2017, soarele a răsărit şi pe strada Biancăi Sârbu, iar talentată artista şi-a găsit jumătatea în persoana actualului ei soţ, Bogdan. “Ca la noi la nimenea. La mine a fost hotărât. Femeia matură şi deşteaptă zice DA. (...) A răsărit soarele şi pe stradă mea, soarele Bogdan. L-am aşteptat foarte mult timp. El este răsplată mea. Ne-a acceptat pe toţi pentru că i-am spus că suntem la pachet. Eu sunt o femeie mişto, este norocos că mă are. Astăzi avem o luna de când ne-am cunoscut. (...). Nu mai sunt Sârbu. Aşa este normal, când iubeşti un bărbat să-i iei numele. De astăzi sunt Bianca Romanescu. (...) Nu ne grăbim, nu sunt însărcinată. Da, ne dorim un copil", spunea, în momentul căsătoriei, Bianca Sârbu.

 

Galerie foto 
Citește și:

EL Radu a riscat și a câștigat! Cum a decurs vacanța cântărețului în Egipt

Puterea dragostei 31 octombrie. Mihaela desființează relația dintre Alexandru și Andrada: „Stă cu ea pentru bani!”

Fructul adorat de copii care te scapă de kilogramele în plus și îți crește imunitatea: Iată cum trebuie consumat pentru rezultate maxime

Livian de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Nelson Mondialu a fost bătut cu bestialitate: „Ai mușcat mâna care mereu te-a hrănit...”

Cornel Ilie iubește din nou! Cântărețul a recunoscut că are o nouă relație: „Tot ce a fost amoros între Lidia și mine...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies