Vedete

Cum a fost imbracata Valentina Pelinel, la prima sa casatorie, cea cu fostul politician Cristian Boureanu! Locatia a fost una speciala!

Valentina Pelinel se casatoreste azi cu Cristi Borcea. Este a doua casatorie pentru frumoasa blonda, care in 2007 face anunta cu Cristian Boureanu

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Cum a fost imbracata Valentina Pelinel, la prima sa casatorie, cea cu fostul politician Cristian Boureanu! Locatia a fost una speciala!icon photo

Nunta Valentinei Pelinel cu Cristian Boureanu a avut loc in vara anului 2007, la Gradina Botanica. Cei doi si-au dorit o nunta spectaculasa, pornind chiar de la cununia civila, care a fost una atipica. Astfel, cei doi au spus “da” in Gradina Botanica, printre plante si flori exotice. Cununia a fost oficiata de primarul de atunci al sectorului 6, Cristian Poteras.

Invitatii la ceremonie, multi politicieni si vedete, au fost intampinati pe un covor rosu, iar scaunele erau imbracate in matase alba si crem.

Valentina Pelinel, extrem de frumoasa si de sexy, a purtat o rochita scurta, alba, vaporoasa, la care a accesorizat un buchet de trandafiri galbeni.

Ceremonia religioasa a avut loc la Biserica Sf Spiridon, cateva zile mai tarziu.

Azi, cununia civila a Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea este una sub semnul secretomaniei. Cei doi si-au dorit ca foarte putini sa stie de casatoria lor. 

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune