Vedete

Cum a fost imbracata Valentina Pelinel, la prima sa casatorie, cea cu fostul politician Cristian Boureanu! Locatia a fost una speciala!

Valentina Pelinel se casatoreste azi cu Cristi Borcea. Este a doua casatorie pentru frumoasa blonda, care in 2007 face anunta cu Cristian Boureanu

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Cum a fost imbracata Valentina Pelinel, la prima sa casatorie, cea cu fostul politician Cristian Boureanu! Locatia a fost una speciala!icon photo

Nunta Valentinei Pelinel cu Cristian Boureanu a avut loc in vara anului 2007, la Gradina Botanica. Cei doi si-au dorit o nunta spectaculasa, pornind chiar de la cununia civila, care a fost una atipica. Astfel, cei doi au spus “da” in Gradina Botanica, printre plante si flori exotice. Cununia a fost oficiata de primarul de atunci al sectorului 6, Cristian Poteras.

Invitatii la ceremonie, multi politicieni si vedete, au fost intampinati pe un covor rosu, iar scaunele erau imbracate in matase alba si crem.

Valentina Pelinel, extrem de frumoasa si de sexy, a purtat o rochita scurta, alba, vaporoasa, la care a accesorizat un buchet de trandafiri galbeni.

Ceremonia religioasa a avut loc la Biserica Sf Spiridon, cateva zile mai tarziu.

Azi, cununia civila a Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea este una sub semnul secretomaniei. Cei doi si-au dorit ca foarte putini sa stie de casatoria lor. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune