Cum a fost primită Georgiana Lupu în echipa Faimoșilor. Elena Marin face declarații controversate: „Nu toată lumea a îmbrățișat ideea”

Georgiana Lupu face parte din echipa Faimoșilor. Cum a fost primită concurenta?

Cum a fost primită Georgiana Lupu în echipa Faimoșilor
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Georgiana Lupu are un traseu controversat la Survivor România 2021. După ce a fost eliminată din echipa Războinicilor, concurenta a primit șansa să facă parte din echipa Faimoșilor. Deși la prima vedere, vedetele au îmbrațișat ideea, se pare că nu toți concurenții sunt pe aceeași lungime de undă.

Cum a fost primită Georgiana Lupu în echipa Faimoșilor

Elena Marin i-a dat de gol pe unii dintre colegii săi, după ce a explicat că nu toată echipa a dorit-o pe Georgiana Lupu. „Aș vrea să fiu sinceră și să spun că nu toată lumea a îmbrățișat ideea ca Georgiana să vină în echipă. Eu am fost printre cei care am vrut. Știu povestea ei și orice om merită a doua șansă.

Citeste si: Survivor România 2021. Ce mănâncă prezentatorul și staff-ul, în Dominicană, în timp ce concurenții mor de foame. Asta nu se vede la TV

Povestea ei de viață e atât de tristă, încât merită a doua șansă. Până la urma nu știm ce s-a întâmplat acolo”, a spus Elena Marina, însă nu a dat numele celor care nu și-au dorit ca Georgiana să vină în echipă.

Cum a fost primită Georgiana Lupu în echipa Faimoșilor

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Cei care au acceptat-o pe concurentă au fost vocali și au declarat acest lucru. „În momentul în care am aflat că Georgiana ar putea veni în echipa noastră, în mintea mea nu a fost nicio secundă să spun nu”, a spus Majda.

„Venirea Georgianei a fost o surpriză pentru mine. Eu credeam că Georgiana a plecat deja în România pentru că nimeni nu ne zicea nimic”, a spus Simona Hapciuc.

Citeste si: Cum arată casa din Dominicană a lui Daniel Pavel. Ce se vede de la fereastra prezentatorului de la Survivor România 2021 FOTO

„Mă bucur că ai venit la noi, sincer îți zic. Eu cred că ești un om bun, simt asta în tine. Chiar dacă întâmpinăm dificultăți pe traseu, ești un om bun”, spune Jador.

„Am simțit nevoia să o ajut. Un om neajutorat care-ți cere ajutorul. Nu am putut să închid ușa unui om care e bun”, a mai spus Jador.

„Eu personal am vrut să te iau pentru că am văzut că ești timorată în echipa ta. M-am regăsit în tine. Echipa ta te certa, te demoraliza, în loc să te încurajeze”, a spus Alexandra Stan.

Reacția Georgianei Lupu

Fosta războinică a mărturisit că se simte mult mai bine în echipa Faimoșilor și le-a mulțumit colegilor pentru înțelegere.

„Mă bucur foarte mult că am această șansă, de a rămâne în competiție și să arăt ceea ce pot. Mă bucur că m-au acceptat și au înțeles ce se întâmplă cu mine și cum sunt eu ca om”, a spus Georgiana, după ce a ajuns pe insula Faimoșilor.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată, în realitate, plajele sălbatice de la Survivor România 2021. Ce nu se vede la televizor FOTO

Survivor România 2021. Ce mănâncă prezentatorul și staff-ul, în Dominicană, în timp ce concurenții mor de foame. Asta nu se vede la TV

Andi Constantin, de la „Burlacul”, spune cum este femeia perfectă în viziunea lui: „Femeia care îmi va deveni soție trebuie să...”

Simona Hapciuc, probleme mari la Survivor România 2021, sezonul 2. Ce se întâmplă cu sexy concurenta din echipa Faimoșilor

Ungaria dă lovitura în TRANSILVANIA! Este informația momentului în România: SE EXTIND!

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Procurorii DNA au pus tunurile pe afacerile din pandemie. Zeci de doare sunt în lucru

Andi Constantin, de la „Burlacul”, spune cum este femeia perfectă în viziunea lui: „Femeia care îmi va deveni soție trebuie să...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies