Cum a fost umilita Madalina Manole dupa moarte! Steaua cu numele cantaretei zace intr-un depozit! Fanii sunt revoltati: „Nu trebuie stearsa memoria ei niciodata!”

Fanii au aflat cum a fost umilita Madalina Manole dupa moarte. Piatra pe care se afla gravat numele ei, de pe Aleea Stelelor din Mangalia, a fost scoasa.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Admiratorii „Fetei cu parul de foc” au fost informati cum a fost umilita Madalina Manole dupa moarte. Pe o pagina dedicata cantaretei, o fana a povestit ca a fost la Mangalia si s-a dus pe Aleea Stelelor, un drum din dale aflat in apropiere de faleza. Acesta a fost inaugurat in 2000 de autoritatile locale si, de-a lungul timpului, mai multi artisti au primit cate o stea, printre acestia numarandu-se si Madalina Manole, care s-a sinucis in 2010. (vezi cum merg afacerile vaduvului Madalinei Manole)

Cum a fost umilita Madalina Manole dupa moarte: "Madalina merita totul si ei i-au scos si steaua!"

„Sunt foarte suparata pe Primaria din Mangalia ca au scos steaua Madalinei”, a relatat admiratoarea Madalinei. „Acum 5 ani chiar am facut si poza si ieri cand am trecut chiar am cautat o si nu mai era! Nesimţiţii, au scos-o! Madalina merita totul si ei i-au scos si steaua.  Eu mai raman la mare pana pe 3 iulie si chiar am sa merg la primarie sa le spun si chiar am sa fac si o sesizare scrisa! Madalina este un mare artist si nu trebuie stearsa memoria ei niciodata!”, a mai povestit fana „Fetei cu parul de foc”.

Cum a fost umilita Madalina Manole dupa moarte. Nu se stie unde vor fi relocate dalele de pe Aleea Stelelor

Oamenii au fost iritati sa afle cum a fost umilita Madalina Manole dupa moarte. Aleea Stelelor din Mangalia a fost eliminata in toamna lui 2015, cand Primaria a demarat lucrari de refacere a falezei, care nu s-au incheiat nici in prezent. Dalele cu numele artistilor au fost scoase si mutate intr-un depozit. ”Dalele inscripţionate au fost recuperate şi se află la ora actuală într-un depozit. Ele vor fi amplasate fie unde au fost şi înainte sau vor fi relocate. Încă nu am stabilit acest detaliu. Ştiu, aceste stele ar fi trebuit să se afle într-un loc care acum este un şantier. Dar după terminarea lucrărilor vom putea să comemorăm monştrii sacri ai neamului românesc!”, declara viceprimarul Mangaliei, Dragos Angelescu, in 2016, pentru mangalianews.ro. Cert este ca nici astazi dalele nu au aparut pe Aleea Stelelor.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: