Cum a fost văzută în Caracal mama Luizei Melencu în ziua în care procurorii o căutau acasă! ”Am început să plâng de durerea dânsei”

Familia Luizei Melencu speră într-o minune care le va aduce fata acasă. Mama tinerei răpite de Gheorghe Dincă nu crede că fiica ei este moartă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

mama Luizei Melencu a fost vazuta in Caracal


In articol:

Chiar dacă ”monstrul din Caracal” a mărturisit că a ucis-o pe Luiza Melencu, în aprilie, atunci când de altfel a și răpit-o de pe stradă, familia tinerei de 18 ani nu crede că Gheorghe Dincă este criminalul. De nenumărate ori, mama Luizei Melencu le-a cerut oamenilor legii să cerceteze dispariția fiicei lor, despre care cred că este sechestrată undeva, fiind victima traficului de carne vie.

La începutul acestei săptămâni, procurorii i-au cerut mamei Luizei Melencu noi probe ADN, iar femeia spune că nu vrea să dea aceste probe, bănuind că anchetatorii se vor folosi de acestea pentru a închide dosarul și a declara moartea tinerei răpite de Gheorghe Dincă.

mama Luizei Melencu a fost vazuta in Caracal

Citeste si: Doctorul Cristian Andrei, despre Gheorghe Dincă! ”Pare că el controlează situația” Ce asemănare este între el și Cristian Cioacă, a dezvăluit la "Asta-i România!"

 

În ziua în care procurorii au venit la ușa Monicăi Melencu, mama Luizei, aceasta se afla în Caracal, iar o persoană care se afla în trecere prin oraș a văzut-o pe femeie și a fost impresionat de durerea acesteia.

”Ieri (n.r. luni), mă aflam în Caracal și am trecut pe lângă mama Luizei. Vă rog din suflet să mă credeți că m-au luat niște fiori și am început să plâng de durerea dânsei. Și eu sunt mama și știu ce înseamnă suferința pentru copii. Doar o mama poate înțelege durerea altei mame”, este mesajul unei femei care a văzut-o pe mama Luizei Melencu, în ziua în care procurorii au căutat-o acasă pentru a recolta probe ADN. 

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu nu renunță nicio secundă la nepoata lui: ”De unde să știu eu că acest Dincă nu a luat-o pe Luiza și acolo într-o parcare a venit fiu-său și a dus-o la Arad?”

 

Mama Luizei Melencu nu vrea să dea probe ADN pentru că ea crede că procurorii vor să o decalre moartă pe fiica ei

Marți dimineață, procurorii DIICOT s-au întors acasă la familia Melencu pentru a recolta probele ADN, iar Monica Melencu se pare că a fugit. Familia Luizei Melencu consideră că procurorii vor să o declare moartă pe tânăra dispărută în urmă cu o jumătate de an.

Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Luiza Melencu

Citeste si: Prietenii Luizei Melencu au publicat noi imagini cu adolescenta! Toți apropiații suferă cumplit

”Au venit luni seara doi domni şi o doamnă de la poliţie, mai să mă ia pe sus să dau aceste probe biologice. Au stat mai bine de o oră la poartă. Le-am spus clar că refuz. Au încercat să pună martori care să semneze că au văzut maşina poliţiei la poartă şi că eu nu vreau să dau aceste probe. Le-am spus respectivilor ”domnilor, ştiţi cumva ce urmează să faceţi, ce urmează să semnaţi”? Oamenii respectivi sunt şi vecini cu noi şi nu au vrut să fie martori. Până la urmă au încheiat un proces verbal în care au menţionat şi chiar i-am rugat să scrie că nu vreau să dau aceste probe şi nu am semnat nici acel proces verbal. Poliţiştii au plecat la 19.30 şi au revenit la poartă la 20.30 cu o înştiinţare să mă prezint azi (n.r marți) la postul de poliţie din Caracal, la ora 11.00. Bineînțeles că nu m-am prezentat şi au emis mandat de la Tribunal. Refuz să dau din nou aceste probe, chiar dacă s-a emis acest mandat. Aştept să mă ia, să vadă toată ţara. Nu le dau nici probe şi nici semnătură că nu vreau să se ajungă să închidă cazul fără să scoată adevărul la lumină”, a declarat Monica Melencu, mama Luizei, tânăra de 18 ani răită de Gheorghe Dincă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate