Cum a impresionat-o Gigi Becali pe Carmen de la Sălciua! Cântăreaţa a fost copleşită: „Jos pălăria!”

Fanii au aflat cum a impresionat-o Gigi Becali pe Carmen de la Sălciua.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

S-a aflat cum a impresionat-o Gigi Becali pe Carmen de la Sălciua. Acum câteva zile, presa a relatat că afaceristul a înființat un spital modern, unde vor fi trataţi pe gratis bolnavii de cancer, în care a investit mai bine de 15 milioane de euro. (vezi cum şi-a parcat Carmen de la Sălciua BMW-ul roz)

Citeste si: Carmen de la Sălciua este în al nouălea cer! Artista a făcut anunțul pe care îl aștepta toată lumea: „Am motive reale să fiu fericită!”

Citeste si: Câte clase are Carmen de la Sălciua! Artista a recunoscut: „Am visat să ajung cântăreață”

Citeste si: Am aflat când divorțează, de fapt, Carmen de la Sălciua de Culiță Sterp! Se întâlnesc la tribunal și vor spune tot adevărul

Cum a impresionat-o Gigi Becali pe Carmen de la Sălciua: "E un spital la care plătesc eu"

”Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Acolo totul este pe gratis, nu se plătește. Bine, nu e pe gratis… Se plătește, dar plătesc eu… E un spital la care plătesc eu. Plătesc la spitalul meu cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală. Și atunci plătesc eu singur toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu”, a spus Gigi Becali.

fara descriere

Cum a impresionat-o Gigi Becali pe Carmen de la Sălciua. Cântăreaţa a citit ştirea despre spital  

Nu mai e un secret cum a impresionat-o Gigi Becali pe Carmen de la Sălciua. Cântăreaţa de muzică de petrecere a citit ştirea despre spital şi a împărtăşit-o şi cu fanii săi, care au apreciat-o cu sute de like-uri. “Jos pălăria!”, a postat Carmen de la Sălciua.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate