Cum a încercat un taximetrist să escrocheze două femei, mamă și fiică! Ce sumă le-a cerut pentru o cursă care făcea maxim 30 de lei

O femeie, mamă și fiică, au avut parte de o experiență neplăcută într-un taxi din Constanța. Un taximetrist a încercat să le escrocheze.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Taximetristul le-a cerut 70 de lei pentru o cursă care făcea maxim 30 de lei, potrivit spuselor fiicei.

Atunci când fiica l-a întrebat de ce costă atât de mult cursa, taximetristul a replicat că pornirea costă 30 de lei, așa cum se vede în clipul video postat pe pagina de Facebook Info Trafic 24.

Mama tinerei a vrut să lase lucrurile așa, însă fiica nu a fost de acord „Lasă-l, mamă, nu mai... “, a spus femeia. „Ce, lasă-l!?“, a replicat tânăra, care l-a ameninţat pe taximetrist cu Poliţia, anunțându-l, totodată, că va face reclamaţie.

„O mămică din Constanţa a filmat această întâmplare, în care taximetristul de la City Park practică preturi incorecte şi ilegale. Pe maşină are afişat pornirea de 2,61 ron. Conform spuselor clientei, au circulat aproximativ 7 km (după gps), iar taximetristul a cerut 64 ron, ulterior 70 ron, pentru cursă. Tariful per kilometru este de 2,61 ron. Şoferul acestui taxi este recidivist şi are un comportament violent“, a transmis autorul postării. 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate