Cum a reacționat fiica lui Vladimir Drăghia când a aflat despre plecarea lui Giani Kiriță

Vladdimir Drăghia a dezvălui cum a reacționat fiica lui când a aflat despre plecarea lui Giani Kiriță.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Vladimir Drăghia și Giani Kiriță au fost antrenorii celor două echipe, Faimoși și Războinici, de la Exatlon, în cel de-al treilea sezon al show-ului. Dacă în primul sezon Vladimir a suferit luni întregi de dorul iubitei lui, Alice Cavaleru, și a fetiței lor, Zora, de daca aceasta el a plecat în Republica Dominicană cu familia.

În ciuda discuțiilor în contradictoriu dintre Războinici și Faimoși, din cadrul competiției, Giani și Vladimir au o relație bună, iar Zora chiar s-a atașat de fostul fotbalist.

fara descriere

Drăghia a publicat pe pagina lui de Instagram o fotografie în care apare alături de Giani și Zora. Micuța este bosumflată în imagine, iar Drăghia a și explicat de ce. „Am promis poză cu Giani. Zora tocmai aflase că pleacă Jaja (Giani), de-aia era supărată”, a scris el.

Citeste si: Ultimă oră! Medicii au spus ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan în sala de nașteri și care este starea ei: „A suferit o complicație critică”

Citeste si: Alex Velea și CRBL s-au rupt pe manele, au dat dedicații și s-au ”buricit” până la epuizare sub ochii Antoniei! VIDEO

Reacția fanilor când au văzut imaginea cu fiica lui Vladimir Drăghia

Fotografia a strâns zeci de mii de aprecieri din partea admiratorilor câștigătorului primului sezon Exatlon și mulți dintre ei au sris mesaje frumoase. „Wow, este plăcut surprinzător să văd cum relațiile dintre voi doi s-au reglementat, Exatlonul chiar face minuni! V-am urmărit de asemenea la emisiunea la care v-ați cunoscut și nu aș fi crezut vreodată că se poate lega o prietenie atât de frumoasă între voi. Cât de imprevizibilă e viața!”, a scris o fană.

„O poză cât 1000 de cuvinte! Dacă un copil (în cazul de față Zora drăgălașa) e supărat că se desparte de Giani, înseamnă că este un om frumos... ”, a scris o altă admiratoare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate