Ultimă oră! Medicii au spus ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan în sala de nașteri și care este starea ei: „A suferit o complicație critică”

Medicii au oferit primele informații despre starea de sănătate a Andreei Bălan și ce s-a întâmplat cu ea în sala de nașteri.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în sala de nașteri, după ce a adus-o pe lume pe Clara Maria, a doua fiică a ei și a lui George Burcea. Din fericire, atât artista, cât și bebelușul, sunt bine, iar medicii o monitorizează permanent pe mămică.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Declarația reprezentanților spitalului la care a născut Andreea Bălan

„Pentru că am primit mai multe solicitări din partea ziariștilor, cu acordul familiei vă informăm că evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze. Andreea Bălan a fost transferată din secția ATI în salon de îngrijire post-natală, iar starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește.​

Artista Andreea Bălan a trecut printr-o întervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a suferit o complicație critică/majoră ce nu putea fi prevăzuta la consulțiile sau prin investigațiile anterioare, dar care a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Ca și în cazul tuturor pacienților, spitalul nostru respectă dreptul lor la viața privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice făra acordul familiei”, au explicat reprezentanții spitalului la care a născut Andreea Bălan, conform spynews.ro.

Citeste si: "Ultima din viața asta" Andreea Bălan, cuvinte cutremurătoare înainte să intre în stop cardio-respirator, pe masa de operație

Citeste si: Boala incurabilă de care suferă Bogdan, noul concurent de la Puterea Dragostei! Este dependent de medicamente

George Burcea a confirmat zvonurile despre Andreea Bălan

“În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea”, a declarat soțul cântăreței.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate