Cum a reacționat Roxana Vancea după ce Mihai Bendeac a anunțat că va fi tată! „Își bate joc”

Mihai Bendeac a anunțat că va fi tată, dar Roxana Vancea nu l-a crezut pe fostul ei iubit.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Mihai Bnedeac a anunțat recent că va fi tată. „Am făcut un copil. Am aflat acum două săptămâni”, a declarat el în timpul emisiunii la care este jurat. „Eu nu cred că e copilul tău”, a spus Delia.

Cheloo, Dan Badea și Șerban Copoț nu păreau convinși că actorul spune adevărul, dar Delia a părut că ia situația în serios.

”Mihai Bendeac va fi tătic! Și nici el nu realizează foarte tare asta. Din cum a prezentat situația, m-am speriat puțin, mi s-a părut că a spus-o printre altele. El e foarte speriat, a încercat să facă din acest eveniment mare-mare din viața lui ceva foarte mic…”,a spus ea.

Ulterior, Mihai Bendeac a recunoscut că totul a fost o glumă

„M-am trezit cu gândul că voi veni aici și voi întâlni o mulțime de proști. Nu mă refer la concurenți. Mă refer la colegii mei, chiar și la voi… Adică oameni atât de proști încât să creadă că o să am un copil”, a spus el râzând.

Citeste si: Scandal uriaș între Andreea Antonescu și Andreea Bălan! I-a declarat război fostei colege de trupă: „Eu nu mă bag în familia altcuiva”

Citeste si: Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea şi-au făcut declaraţii incredibile de dragoste! Dacă nu aveţi inspiraţie, puteţi să luaţi notiţe! "Intimidant de deşteaptă, caldă, bună, amuzantă"

Citeste si: Mircea N. Stoian, dezvăluiri şocante despre Bianca Drăguşanu! Vezi ce ar fi încercat să obţină diva prin ameninţări, intimidare şi limbaj trivial! "Dorinţa de putere" EXCLUSIV!

fara descriere

Roxana Vancea și-a dat seama că Mihai Bendeac a glumit

„Nu vreau să comentez. Cred că își bate joc de voi. Nu am nicio părere despre această situație”, a spus fosta iubită a actorului, conform Cancan.

Roxana Vancea și Mihai Bendeac au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de doi ani și niciunl dintre ei nu își dorea copii.

„Cocalarii vor ajunge atât de mulți încât ne vor îngropa. Am ajuns la decizia de a nu avea copii vreodată căci nu vreau să trăiască în lumea ăstora. Căci lumea va fi a lor. Nu vă mințiți! Nu vă amăgiți! Va fi lumea lui Salam și a lui Guță! Lumea cămătarilor, șmenarilor, maneliștilor, cocalarilor, burtoșilor, nesimțiților”, declara Mihai Bendeac în urmă cu ceva timp. Nici Roxana Vanca nu se vede în postura de mamă.

fara descriere

„Nu îmi doresc copii! Momentan nu vreau! Nu toate femeile sunt făcute ca să fie mame, iar eu n-am simțit niciodată dorința să devin una. Probabil multe femei simt chestii materne după ce dau naștere unui copil. Poate așa o să fiu și eu, nu știu. Momentan nu vreau. nu am în plan și nu-mi trebuie. Îmi plac copiii, dar să nu fie al meu. Mă uitam acum, când am fost plecată în vacanță, cum se chinuiau mămicile cu bagaje, cu cărucioare și cu tot. Nu mă văd așa. Eu abia mă car pe mine. Cumplit, nu mi-a plăcut”, a mărturisit Roxana Vancea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate