Cum a reacționat Viorica de la Clejani când a aflat rezultatul analizelor INML ale Margheritei: „Și-a pierdut controlul și...”

Margherita de la Clejani a aflat ieri rezultatul testelor de sânge de la INML după ce s-a speculat că ar fi fost drogată la volan în momentul accidentului de pe Gheorghe Șincai.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

fara descriere


In articol:

Margherita de la Clejani a aflat ieri rezultatul testelor INML, după mai bine de două luni de la accident. În tot acest timp, vedeta și familia sa au sperat că se pot lăuda cu testele și pot arăta lumii întregi că s-a înșelat și că Marga nu a consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan. 

Citeste si: Margherita de la Clejani, din nou la poliție! Rezultatele analizelor de sânge de la INML ar fi scos adevărul la iveală. A consumat un cocktail de stupefiante?

fara descriere

Cu toate acestea, rezultatele analizelor nu au fost pozitive pentru Marga și familia ei, specialiștii demonstrând că Marga consumase cel puțin patru tipuri de substanțe, printre care și cocaină.

Citeste si: Ce a ajuns sa faca Margherita de la Clejani pentru bani! Cum isi castiga existenta dupa scandalul drogurilor

Prima reacție a Vioricăi de la Clejani după rezulatatele de la INML 

Viorica de l Clejani a fost prima care i-a luat apărarea fiicei sale și a încercat să spună lumii întregi că fiica sa nu consumă substanțe interzise. Situația nu a mai fost la fel, însă, după ce Viorica a aflat și ea rezultatele de la INML. Se pare că aceasta și-a pierdut cumpătul. 

fara descriere

Citeste si: Margherita de la Clejani șochează din nou! Schimbări majore în viața artistei: „Îmi doresc să arăt că...”

„Numai părinte să nu fii în astfel de momente. Margherita a jurat că nu se droghează, iar Viorica a crezut-o și i-a luat apărarea, se bătea mereu cu pumnii în piept că va arăta public analizele, ca toată lumea să vadă că fiica ei nu este consumatoare. A fost mare scandal în familie, Viorica și-a pierdut controlul și energia. Ea munceste de 30 de ani pe rupte ca cei doi copii să trăiască în lux, iar ei uite ce fac: se droghează, consumă alcool, sunt scandalagii și puturoși”, au dezvăluit persoane din anturajul familiei de la Clejani potrivit Cancan, citat de Impact.ro. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate