Cum a refuzat Zina Dumitrescu să fie stilista Elenei Ceauşescu: „Eu sunt nebună, îi spun să-și tundă cocul ăla de cuib de cuci din cap”

Nu mai e un secret cum a refuzat Zina Dumitrescu să fie stilista Elenei Ceauşescu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar cum a refuzat Zina Dumitrescu să fie stilista Elenei Ceauşescu. Celebra creatoare de modă, care a decedat pe 28 martie, la 82 de ani, într-un azil de bătrâni, a povestit că a cunoscut-o pe soţia lui Nicolae Ceauţescu pe vremea când lucra la Fabrica de Confecții, la prezentări. „Am rămas foarte impresionată pentru că nu am văzut în viața mea o femeie care să aibă de la nas trei rânduri de riduri foarte adânci. Elena Ceaușescu a vrut la un moment dat să o îmbrac. Întotdeuna de ziua ei, pe 6 ianuarie, fiecare sector îi făcea cadou câte o rochie.  De look-ul Elenei Ceaușescu se ocupa Piți Vasiliu, care pe timpuri a avut una dintre cele mai faimoase case de modă din București, în perioada în care Bucureștiul era comparat cu Micul Paris”, a dezvăluit, la un moment dat Zina Dumitrescu. (vezi ce a spus Cătălin Botezatu după moartea Zinei Dumitrescu)

Citeste si: Acuze grave la adresa fiului Zinei Dumitrescu! Bărbatul își bate nevasta? Declarații uluitoare

Citeste si: Cu ce obiecte a plecat Cătălin, fiul Zinei Dumitrescu, de la azil

Citeste si: Deși ar putea valora milioane, brandul ”Zina Dumitrescu” nu e înregistrat la OSIM! Fiul creatoarei: ”N-am vrut să mă implic, mi-a zis să-mi văd de treaba”! DEZVĂLUIRI

Cum a refuzat Zina Dumitrescu să fie stilista Elenei Ceauşescu: "Nu avea haine urâte pe ea, dar nu știa să le poarte" 

“Ea nu avea haine urâte pe ea, dar nu știa să le poarte, le purta îngrozitor, stătea îngrozitor și nu știa să mergă, dar hainele erau de foarte bună calitate și bine făcute. De coafat se coafa de cele mai multe ori la cel mai mare salon din Paris. Era preocupată de modă, dar atât o ducea mintea, în rest nimeni nu avea voie să arate mai bine decât ea. Am avut ocazia să vorbesc cu ea la două întâlniri oficiale, și o pot caracteriza ca pe o persoană acră. Mă uitam și pe podium când venea la prezentările noastre, ea ne privea așa cu o figură a dracului, îi simțeam din priviri răutatea și invidia. În momentul în care Piți Vasiliu s-a îmbolnăvit, m-am trezit într-o bună zi la ușă cu un colonel pe care l-am întâlnit atunci și l-am mai întâlnit după Revoluție, pe trotuar în fața Casei de modă, m-a salutat reverențios și mi-a spus că vrea să-mi mulțumească”, a mai spus Zina.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate