Cum a slăbit cu adevărat, Andreea Marin! S-a dat de gol: „M-ați prins, recunosc”

Andreea Marin a dezvăluit cum a scăpat de toate kilogramele în plus. Ce dietă a ținut vedeta pentru a reveni la silueta care a consacrat-o. Fosta prezentatoare Tv s-a dat de gol.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Andreea Marin se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. După ce și-a anunțat prietenii că ține o dietă, acum aceasta a dezvăluit și ce mănâncă zi de zi pentru a se menține în formă.

Fosta prezentatoare TV are o dietă extrem de echilibrată, din care nu lipsesc și gustările. Iată ce mănâncă zilnic vedeta și de la ce nu se abate deloc:

Citeste si: Hamude de la „Insula”, de nerecunoscut! Cum s-a fotografiat azi

Citeste si: Cu cine se iubește Irena, actrița care a parodiat-o pe Viorica Dăncilă! FOTO

Citeste si: Andi Moisescu a luat atitudine! Ce a spus despre SCANDALUL în care este implicată Olivia Steer

„Și… m-ați prins cu rața-n gură, recunosc! Pai… paste în timpul dietei, asta-i treabă?! Stați asa sa va explic, nu e chiar ceea ce pare 😉: deși e sâmbătă și aș fi putut să dorm și eu ceva mai mult, m-au trezit foamea și soneria. Norocul meu e ca la ușă era întocmai cineva menit să-mi alunge pofta de ceva bun : venise pachetul de fiecare zi cu meniul de post (sau dietă, depinde ce scop are fiecare).

Cum nicio zi nu seamănă cu alta și mereu sunt noutăți în punga buclucașă pregătită de nutriționist, de fapt asta m-a și trezit: obiceiul creat deja că în zori sosește ceva bun la ușa mea și curiozitatea de a vedea ce mă așteaptă azi 😋.

Andreea Marin consumă paste fără carbohidrați, pentru a se menține în formă


Și fiindcă e sâmbătă, am și un supliment, pe lângă cele 3 mese solide și cele 4 gustări lichide, și direct de aceasta „recompensă” m-am apucat, deși am inversat ordinea firească a meselor: sunt delicioase pastele de dovlecei și morcovi, cu sos de usturoi, roșii, ghimbir, puțin ulei de măsline, sare și piper!

Așadar, paste fără carbohidrați și neașteptat de gustoase! Ce mai am bun în meniul de astăzi : limonada cu mere, ghimbir si lamaie, mic dejun cu ananas, scortisoara si nuci, lapte de migdale îndulcit cu sirop de agave și înmiresmat cu scortisoara și cacao, delicioasa mâncărica apoi cu ciuperci, ardei rosu kapia, rosii, ulei de masline, sare de Himalaya si piper, sucurile verzi cu mere, castraveti , patrunjel, telina, lamaie, spanac și, pentru seara, supa crema cu un cartof, ceapa, usturoi, dovlecel, conopida, varza alba, telina, rosii, ardei rosu, puțin ulei de masline, chilli, sare, piper.

Le mănânc din priviri deja! Dar ma abțin după paste: 2 ore între mese, asta e regula. Mai lenevesc puțin, azi îmi permit, apoi plec spre călărie cu pitica mea, iar după-amiaza e dedicata grădinăritului, pasiunea mea, atât de plăcută la început de primăvară! O zi frumoasă! 🤗
”, a scris Andreea într-o postare pe pagina ei de Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate