Cum a trecut pe lângă moarte Marcel Vela! În 2007, actualul ministru s-a prăbușit cu elicopterul și a supraviețuit miraculos! VIDEO extraordinar, realizat de pasageri chiar după impact

Marcel Vela, actualul ministru de interne, a căzut cu elicopterul în munți, dar a avut noroc și a supraviețuit.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Marcel Vela, actualul ministru de interne, a căzut cu elicopterul în munți, dar a avut noroc și a supraviețuit. Teribila întâmplare s-a petrecut în 2007, dar adevărul a ieșit la iveală în 2014, după tragedia din Munții Apuseni, când s-a prăbușit avionul pilotat de Adrian Iovan, iar Marcel Vela - pe atunci primar al orașului Caransebeș - a prezentat chiar el imagini și filmări cu elicopterul prăbușit. Iată ce nota presa bănățeană în ianuarie 2014, după conferința de presă a lui Vela, dedicată acestui subiect.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

”După ce a văzut tragedia din Apuseni, mișcat de cele întâmplate, Marcel Vela, a decis că a sosit timpul să vorbească și despre el. Primarul din Caransebeș și-a văzut moartea cu ochii în timp ce a căzut cu helicopterul din aer de la peste 2000 de metri. De atunci, edilul și politicianul bănățean, și-a schimbat optica și vede în alt fel lucrurile și întâmplările vieții, momentele ce ne marchează existența și trecerea rapidă prin această lume. Totul s-a petrecut din cauza unei erori de pilotaj.
După 7 ani de tăcere, Vela a povestit despre accidentul de helicopter când s-a prăbușit de la peste 2000 de metri pe vârful Mătania din Munții Țarcu.

Citeste si: Când se deschid bisericile? Marcel Vela: „La biserică merg persoane de o anumită categorie de vârstă”

Citeste si: Cât câștigă un polițist local? Agenții, supărați după ce Marcel Vela a dezvăluit salariile

Cu toate că au fost patru oameni în aparat: Marcel Vela, Dan Paici- alias Lupul singuratic, Horațiu Buna și Petre Moț, din fericire, datorită pregătirii profesionale a pilotului, a stratului gros de zăpadă și a norocului, primarul Marcel Vela și ceilalți trei ocupanți, au scăpat cu viață. Ba mai mult, ei au mers câțiva km prin zăpada până la piept până la cabana meteorologică de pe Vărful Țarcu de unde au fost recuperați de omul de afaceri Romeo Dunca. Aparatul a aparținut omului de afaceri Romeo Dunca. Acesta dezvolta o afacere în turism în Munții Țarcu. Vela a decis să vorbească despre acest eveniment după ce a urmărit la tv tragedia din Apuseni. El este convins că o dronă bine echipată, putea localiza răniții și astfel contribuia la salvarea în timp util a oamenilor nevinovați”, amintea atunci presa bănățeană, citând din declarațiile lui Vela. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Un celebru magician și mentalist a fost oprit de trei polițiști pe o stradă din București pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere! Vezi cum a scăpat Simion Ștefan de...

Raed Arafat a fost chemat în fața judecătorilor! Șeful DSU a fost obligat să își plătească factura la gaze! Vezi când s-a întâmplat totul!

Starea de urgenta nu se prelungeste! Din 15 mai intra in vigoare starea de alerta. Anuntul facut de Klaus Iohannis

Marcel Vela, avertisment dur pentru români. Relaxarea măsurilor se află în pericol: „Dacă continuăm să facem grătare și chefuri...”

Staful zilei, marți, 22 septembrie 2020. Berbecii, puși în fața unei decizii dificile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies