Cum a vrut Elena Udrea să se îmbogăţească din Costa Rica! Blonda a vrut să exporte banane, mango şi ananas în România!

S-a aflat cum a vrut Elena Udrea să se îmbogăţească din Costa Rica. Până să fie interesată, dorea să îşi deschidă o afacere cu fructe exotice.

Autor: Matei Vaihan

E clar cum a vrut Elena Udrea să se îmbogăţească din Costa Rica. În primăvară, când un jurnalist de la Gazeta sporturilor a vizitat-o, Udrea a dezvăluit că doreşte să îşi deschidă o firmă în Costa Rica. La acel moment, Udrea se gândea că averea din ţară îi poate fi sechestrată, dar îşi făcea planuri mari să producă bani din Costa Rica.( vezi ce munci poate să facă Elena Udrea în închisoarea din Costa Rica)

Cum a vrut Elena Udrea să se îmbogăţească din Costa Rica: "M ango pică pe stradă aici"

Întrebată dacă s-a gândit la vreo afacere pentru a se întreţine, Udrea a dezvăluit: “Da, m-am gândit la export de fructe. Dar e foarte greu. Aici sunt  producătorii.

Când mă mai plimb aşa, mai fac o poză. Mai văd banane, mango pică pe stradă aici. Mango sunt ca la noi dudele. Primăvara e plin de mango pe străzi. Papaya. Ananasul e foarte  bun. Dar merge foarte încet treaba cu afacerea. Plus că ei au marii exportatori de banane. Dole, spre exemplu. Bine, ce produc ei aici e foarte scump. Cafea…Dacă te gândeşti să imporţi ceva, că m-am gândit la început la asta, când ajungi să plăteşti taxele vamale constaţi că n-ai cum să faci faţă.”

Cum a vrut Elena Udrea să se îmbogăţească din Costa Rica: "D upă ce le treci prin vamă se dublează preţul" 

S-a dezvăluit cum a vrut Elena Udrea să se îmbogăţească din Costa Rica. Chestionată despre cât de mari sunt taxele, Udrea a mărturisit: “Undeva la 80 la sută. Orice vrei să aduci aici, după ce le treci prin vamă se dublează preţul.

Dacă faci o comparaţie cât te costă coşul cu care te duci la market să-ţi faci cumpărăturile, aici e minimum dublu faţă de România. Dacă te gândeşti la comerţ, singura variantă este să exporţi ceva. În relaţia cu România, Costa Rica a exportat anul trecut un milion şi ceva de tone de banane.” Întrebată dacă şi-a deschis firmă în Costa Rica, Udrea a spus: “Nu, doar m-am interesat de proceduri. Acum, stau să văd şi ce se  întâmplă. Nu are rost să mă apuc să fac, când sigur mă voi întoarce”. Între timp, e a fost arestată de Interpol şi încarcerată la El Buen Pastor.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Povestea celei mai sexy fotografii cu Elena Udrea! ”Şi-a trimis şoferul să-i aducă rochia de piele”

Obsesia Elena Udrea! Cât de aproape a fost blonda de la Cotroceni de o apariţie într-o revistă pentru bărbaţi?

Câţi bani a plătit Adrian Alexandrov pentru cursurile de prezentator de televiziune! Şcoala de la Londra pe care a făcut-o logodnicul Elenei Udrea a ţinut 8 săptămâni! VIDEO

Horoscop 7 Martie 2021: Este o perioada cu suisuri si coborasuri

WhatsApp anunță o schimbare majoră. Ce vor putea face utilizatorii

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Descoperire uluitoare a medicilor. Când va fi disponibil medicamentul oral împotriva COVID

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies