Cum arată acum actorii din „Tânăr și neliniștit”, la 46 de ani de la debutul serialului! Au filmat peste 11.000 de episoade!

Incredibil, dar adevărat! Primul episod al serialului „Tânăr și neliniștit' a fost difuzat pe 26 martie 1973, dar este difuzat și în prezent, ajungând la un număr impresionant de peste 11.000 de episoade.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Actorii au îmbătrânit pe micul ecran, odată cu rolurile care i-au consacrat, în cei 46 de ani de la debutul filmărilor. Deși nu mai este difuzat în România, serialul „Tânăr și neliniștit' încă rulează în Statele Unite și a fost prelungit cu încă trei sezoane, până în 2020.

La început, „Tânăr și neliniștit' a prezentat familiile Brooks și Foster, precum și antiteza dintre omul bogat și cel sărac sub forma căreia au fost expuse. Atunci acțiunea s-a mutat asupra rivalității dintre familiile și companiile deținute de John Abbott și Victor Newman. Patriarhul familiei Brooks, publicistul Stuart Brooks, aparținea înaltei societăți, pe când Liz Foster abia putea să facă față facturilor și datoriilor, scrie Viva.

Creatorul serialului, William Bell, a fost nevoit să elimine toată distribuția, mai puțin pe Jeanne Cooper (Katherine Chancellor) și Jess Walton(Jill Fenmore), conform wikipedia.org și Bell a mutat conflictul Brooks – Foster, între familiile lui Victor Newman, John Abbott și Paul Williams.

Victor Newman a fost adus de Katherine Chancellor în Genoa City pentru niște afaceri. Mai apoi a întâlnit-o pe Nicole Nikki' Reed. Victor și Nikki s-au îndrăgostit la prima vedere. Victor a divorțat de Julia, actuala lui soție, căsătorindu-se cu Nikki. Cei doi au avut împreună doi copii: Victoria Newman și Nicholas Newman.

Vezi aici cum arată acum actorii din "Tânăr și neliniștit"

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate