Cum arată ACUM David Pușcaș, fiul înfiat de Luminița Anghel! A terminat scandalurile cu mama sa adoptivă

David Pușcaș, fiul înfiat de Luminița Anghel cu ani în urmă, a fost într-o perioadă în centrul atenție din cauza scandalului cu mama sa.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

David Pușcaș a fost câteva luni invitat în diverse emisiuni tv, unde își acuza mama că l-a abandonat. Asta în condițiile în care David era deja major, iar Luminița Anghel făcuse eforturi considerabile pentru a-l responsabila și a-l determina să fie pe propriile lui picioare.

După o perioadă în care cei doi nu și-au vorbit, iar David Pușcaș părea că nu va reuși să fie pe linia de plutire, se pare că într-un final, tânărul s-a maturizat.

Citeste si: Apariţie spectaculoasă a Luminiţei Anghel la un concert desfăşurat la Sibiu! Artista de 50 de ani a strălucit FOTO

Citeste si: Luminiţa Anghel, lovită de partenerul ei! "Sunt ca un cocoş, am sărit să mă apăr"

David Pușcaș a postat pe paginile de socializare în ultimele zile mai multe imagini cu el, poze ce par a fi dintr-o ședință foto inedită. David pare vesel și într-un final, împăcat cu situația lui.

David Pușcaș și Luminița Anghel s-au certat îngrozitor

David a fost adoptat de Luminița Anghel în tiimpul căsniciei cu Marcel Pușcaș, pe vremea în care băiatul avea doar câțiva anișori. După divorțul de Marcel Pușcaș, Luminița a rămas să-și crească singură băiețelul înfiat. A fost o perioadă în care erau doar ei doi, iar artista își lua băiețelul cu ea peste tot, în turnee, la spectacole.

Apoi, Luminița Anghel s-a recăsătorit, a născut un băiețel, iar David a crescut, așa că artista a crezut că acesta a devenit un tânăr responsabil. Nu era să fie așa! Luminița Anghel și fiul ei adoptiv au avut scandaluri monstruoase din cauza faptului că David nu se angaja, ca să-și câștige proprii bani. La vremea respectivă, David și Luminița s-au certat la cuțite nu doar acasă, ci și în platourile emisiunilor tv. Artista îi reproșa că nu-i place munca, iar David se apăra că nu poate lucra cu plăcere dacă face ceea ce nu îi place.

Citeste si: David Puscas, prima reactie dupa ce Luminita Anghel si-a facut tatuaj cu chipul fiului biologic! Ce spune fiul adoptat EXCLUSIV

Scandalurile monstruoase i-au îndepărtat unul de celalălt, iar Luminița Anghel a refuzat o perioadă să mai ia legatura cu fiul ei înfiat. Pentru David a fost o lovitură cruntă, tânărul suferind îngrozitor. Mai mult, la un moment dat, el intrase într-o depresie din care nu credea ca va mai ieși. S-a consumat mult până să realizeze că singura variantă este să se pună pe picioare și să se descurce singur.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate