Vedete

Luminiţa Anghel, lovită de partenerul ei! "Sunt ca un cocoş, am sărit să mă apăr"

Luminiţa Anghel a dezvăluit secrete din viaţa ei. Artista a fost victima unui accident de maşină, a fost lovită de partenerul de viaţă, dar a ţinut asta doar pentru ea, părinţii ei nu au ştiut asta niciodată.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Luminiţa Anghel, lovită de partenerul ei! "Sunt ca un cocoş, am sărit să mă apăr"icon photo

"Am rămas cu fobie de a traversa strada. Mă duceam la repetiţii. De lene să nu mă duc până la trecerea de pietoni, am parcat acolo, era aglomerat, am traversat printre maşini. Fiind mică de înălţime, nu m-a văzut, m-a luat pe capotă şi m-a ridicat în aer. Am căzut în fund, nu m-am lovit la cap, asta mi-a salvat viaţa. A durat totul o fracţiune de secundă. Ulterior am avut probleme, am avut nevoie de operaţie la coloană", a spus Luminiţa Anghel la Teo Show.

Luminiţa Anghel, lovită de partenerul ei! "Sunt ca un cocoş, am sărit să mă apăr"

Cântăreaţa a găsit puterea să vorbească şi despre momentul în care a luat bătaie de la partenerul de viaţă! Ce a simţit atunci când a fost lovită? "Furie! Nu s-a întâmplat des şi nici foarte des. Dar s-a întâmplat o dată. Sunt vulcanică, sunt ca un cocoş, săream să mă apăr. Nu am rămas în relaţia aia. Niciodată nu am rămas în relaţii care par să se termine tragic. Dependenţa de agresor e foarte puternică. Unde să se ducă? Sunt bărbaţi care au tot controlul", a explicat Luminiţa Anghel în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Luminiţa Anghel are un băiat cu soţul ei. "Vrea să se facă arhitect, să locuiască în America, să aiba o maşină argintie, iar tatăl lui să îi construiască toate casele pe care el le desenează. Dacă se va muta din România, voi merge cu el, pentru că vrea să doarmă cu noi în pat până la 40 de ani", a mai spus artista. 

Luminiţa Anghel, lovită de partenerul ei! "Sunt ca un cocoş, am sărit să mă apăr"

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune