Vedete

Luminiţa Anghel, lovită de partenerul ei! "Sunt ca un cocoş, am sărit să mă apăr"

Luminiţa Anghel a dezvăluit secrete din viaţa ei. Artista a fost victima unui accident de maşină, a fost lovită de partenerul de viaţă, dar a ţinut asta doar pentru ea, părinţii ei nu au ştiut asta niciodată.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

"Am rămas cu fobie de a traversa strada. Mă duceam la repetiţii. De lene să nu mă duc până la trecerea de pietoni, am parcat acolo, era aglomerat, am traversat printre maşini. Fiind mică de înălţime, nu m-a văzut, m-a luat pe capotă şi m-a ridicat în aer. Am căzut în fund, nu m-am lovit la cap, asta mi-a salvat viaţa. A durat totul o fracţiune de secundă. Ulterior am avut probleme, am avut nevoie de operaţie la coloană", a spus Luminiţa Anghel la Teo Show.

Cântăreaţa a găsit puterea să vorbească şi despre momentul în care a luat bătaie de la partenerul de viaţă! Ce a simţit atunci când a fost lovită? "Furie! Nu s-a întâmplat des şi nici foarte des. Dar s-a întâmplat o dată. Sunt vulcanică, sunt ca un cocoş, săream să mă apăr. Nu am rămas în relaţia aia. Niciodată nu am rămas în relaţii care par să se termine tragic. Dependenţa de agresor e foarte puternică. Unde să se ducă? Sunt bărbaţi care au tot controlul", a explicat Luminiţa Anghel în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Luminiţa Anghel are un băiat cu soţul ei. "Vrea să se facă arhitect, să locuiască în America, să aiba o maşină argintie, iar tatăl lui să îi construiască toate casele pe care el le desenează. Dacă se va muta din România, voi merge cu el, pentru că vrea să doarmă cu noi în pat până la 40 de ani", a mai spus artista. 

Galerie foto