Vedete

Cum arata acum Felicia Anghel, mama lui Ionut, baietelul sfartecat de caini

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Cum arata acum Felicia Anghel, mama lui Ionut, baietelul sfartecat de cainiicon photo

Au trecut cinci ani de la tragedia care a lovit familia Anghel. In anul 2013, baietelul lor, Ionut, in varsta de 4 ani, avea sa fie sfarstecat de maidanezi, pe un teren viran aflat in vecinatatea Parcului Tei din Capitala.


Ionut se afla cu bunica in parc si fratele lui, insa femeia ii pierduse pentru cateva clipe din vedere pe copii.

Fratele lui, Andrei, a fost de fata la scena traumatizanta in care fratele lui mai mic era sfasiat de caini.


A urmat un lung sir de procese, in urma carora, familia Anghel a fost despagubita cu suma de 2,4 milioane de euro, dintre care jumatate de suma i-a revenit fratelui lui Ionut.


In prezent, Felicia Anghel, mama indurerata care a fost nevoita sa isi ingroape copilul, se ocupa de Asociatia Memoriala Ionut Cosmin Anghel - AMICA. Schimbarile sunt vizibile si in ceea ce priveste aspectul ei.
Felicia Anghel a renuntat la parul brunet, in favoarea perucilor blonde, si-a schimbat ochelarii de vedere cu unii moderni, de soare, a slabit vizibil, iar garderoba e una ceva mai moderna.

 
ŞOC! S-a terminat urât prietenia dintre Alin Andronic şi Iulian Pîtea după Exatlon! Schimb dur de replici între cei doi ”războinici” chiar în aeroport! EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”icon photo

Vedete

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”

Situaţie fără precedent pentru Hasibe. Dupa ce a fost curtata indelung de Mumtaz, Hasibe pare ca s-a mai “inmuiat” putin.

Titlu secțiune