Vedete

Cum si-a dat seama Adelina ca sora ei, Denisa Raducu, e bolnava? "Imi aduc aminte ca o sunam si ea imi zicea ca..." Obiceiul care a trimis-o pe Denisa la doctor!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Cum si-a dat seama Adelina ca sora ei, Denisa Raducu, e bolnava? "Imi aduc aminte ca o sunam si ea imi zicea ca..." Obiceiul care a trimis-o pe Denisa la doctor!icon photo

Peste cateva zile se implineste un an de la moartea indragitei Denisa Raducu. Familia artistei a vorbit, recent, intr-un interviu televizat, despre cosmarul pe care l-au trait in urma cu un an. Intreaga familie se agata de orice fir de speranta, cat timp vegheau la capataiul ei.


Din pacate, boala a fost mai puternica, iar organismul Denisei a cedat.

Sora artistei, Adelina, isi aduce aminte cum au inceput problemele de sanatate pentru Denisa: de la o banala raceala care nu se mai vindeca nici dupa cateva luni, dar si la semne evidente de oboseala a organismului."Îmi aduc aminte că o sunam şi ea îmi zicea mereu că doarme, 10-15 ore pe zi, în zile în care nu avea evenimente. Nu e normal. Avea o răceală care durase câteva luni, i-am zis să meargă la doctor şi la controlul acela i-au descoperit tumorile. Era mereu obosită, dormea foarte mult, prea mult pentru un om normal. Mă speria rău de tot. Eu eram foarte îngrijorată. Nimeni nu îşi imaginează că este atât de bolnav şi descoperă totul cu o banală răceală. Un om normal ia analgezice, pastile, te gândeşti că nu ţi se întâmplă ţie.", a spus Adelina.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Jasmin, victima lui Oktay! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Jasmin, victima lui Oktay! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza in aceasta seara un nou episod al serialului „Meryem”, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune