Cum arată Adina Barbu acum! Sosia Nicoletei Luciu se ține departe de lumina reflectoarelor

Adina Barbu este, cu siguranță, una dintre femeile care pot tulbura mintea oricărui bărbat, lucru pe care, de altfel, l-a și făcut, în nenumărate rânduri, în pictorialele fierbinți pe care le-a realizat în revistele de profil, câștigându-și supranumele de sosie a Nicoletei Luciu.

Distribuie pe:

Autor: R.C.M.

Cu toate acestea, de câțiva ani încoace, focoasa brunetă cu cupe uriașe la sutien, a cam ”dispărut” din peisajul monden autohton, preferând să ducă o viață liniștită în Brașov, departe de agitația vieții de noapte din București.

Citeste si: Un cunoscut artist din România a devenit tătic de fetiță, în mare secret: „Un copil așteptat”

Citeste si: Oportunități de finanțare, growth hacking, companii inovatoare și un premiu de 50.000 de euro la iCEE.fest: UPGRADE 100

Citeste si: Cea mai sexy fotbalistă din România a câştigat al cincilea titlu de campioană! Frumoasa Teo Meluţă se pregăteşte de Liga Campionilor!

Devenită celebră la începutul anilor 2010, Adina Barbu părea să aibă un viitor de excepție în lumea mondenă românească, cu atât mai mult cu cât formele ei, expuse cu generozitate, au înnebunit bărbații și era printre cele mai curtate românce ale momentului. Cu toate acestea, după ce s-a bucurat o bună bucată de lumina reflectoarelor, Adina Barbu a dispărut din peisajul ”fetelor de oraș”, ea retrăgându-se, în plină glorie, la Brașov. La acea vreme se discuta că motivul ar fi fost că era îndrăgostită de un bărbat care nu aprecia prea mult publicitatea, lucru pe care ea l-a și confirmat, anunțând chiar, la un moment dat, o logodnă.

Cu toate acestea, încă, Adina nu s-a căsătorit și, de ceva vreme, a reînceput să posteze pe conturile ei de socializare fotografii care mai de care mai senzuale, dovedind că trecerea anilor nu a afectat-o mai deloc și că încă se poate lăuda cu forme care ar putea înnebuni de ciudă și un fotomodel. Fără să se complice să poarte sutien, Adina Barbu își expune în fotografiile pe care le împrtășește fanilor săi, imagini cu decolteul uriaș pe car eîl posedă, chiar dacă are grijă ca, de fiecare dată, să nu lase la vedere mai mult decât și-ar dori, pozele cu ea, topless, părând să fie doar.. istorie.

 

Adina Barbu, cele mai mari implanturi cu silicon ale vremii

“Eu nici înainte de a-mi pune implanturi nu aveam sânii mici: avea la sutien cupa C. Doar că sânii îşi pierduseră din elasticitate aşa că am hotarât să-mi pun silicoane. Îmi câştig existenţa singură,  dintr-o afacere de familie, am o patiserie în Braşov. Mi-am pus silicoanele din banii mei. O femeie trebuie să ştie să se pună în valoare la orice vârstă. Nu m-am simţit niciodată ameninţată de femeile mai tinere. În ziua de azi bărbaţii vor femei puternice, independente, stabile care ştiu ce vor", a declarat Adina Barbu, sosia Nicoletei luciu având, la acea vreme, cele mai mari implanturi cu silicon din showbiz-ul românesc.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate