Un cunoscut artist din România a devenit tătic de fetiță, în mare secret: „Un copil așteptat”

Două vedete extrem de cunoscute din România au devenit părinți, în mare secret.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Laura Andreșan și Grasu XXL sunt în culmea fericirii. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată și au ținut ascuns acest moment special.

Artistul și cea supranumită „profesoara de sex” au devenit părinții unei fetițe, iar acest moment s-ar fi întâmplat în urmă cu o săptămână, dar au ținut să țină ascuns acest lucru.

Citeste si: Jador, pus să aleagă între Simona și Bernadett! Ce a decis concurentul

Citeste si: Victor Slav: „M-am rugat la Zidul Plângerii”

Citeste si: Adina, ex-Heaven, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre sarcină: "Anul trecut mi-a fost extirpat ovarul pentru că aveam tumoră, acum sunt însărcinată"! A dezvăluit numele copilului

"Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere", a spus Grasu XXL pentru click.ro.

Laura și artistul s-au cunoscut în 2007

Laura Andreșan și Grasu XXL s-au cunoscut în anul 2007, la filmările unui videoclip, iar de atunci au rămas împreună. Au mai fost și neînțelegeri care au dus relația lor la pragul despărțirii, însă de fiecare dată au reușit să revină la gânduri mai bune și s-au împăcat.

„Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire, prezenţă, timp…de la bărbatul de lângă mine. Într-un fel sau altul le şi primeam, dar era suficient să nu le am preţ de o secundă… ca totul să simt că se năruie. Şi evident începea războiul.

Zilele trecute Dragoş mi-a atras atenţia că nu ne-am certat demult, că de fapt nu ne mai certăm de ceva vreme. Aşa e. Hm? Oare unde a dispărut conflictul? Păi, cinstit spus.. a dispărut frica… şi odată cu ea şi cererile mele”, mărturisea Laura Andreșan în urmă cu ceva vreme.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate