Cum arăta Andreea Antonescu la 12 ani, când a înregistrat primul album din viaţa ei! Uite-o pe Andreea în studio, alături de un compozitor celebru!

Fanii cântăreţei pot vedea cum arăta Andreea Antonescu la 12 ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret cum arăta Andreea Antonescu la 12 ani. Cântăreaţa a devenit celebră în adolescenţă, după ce s-a lansat cu trupa Andre, dar primii paşi în cariera muzicală i-a făcut când era încă un copil.

Citeste si: Andreea Antonescu, în brațele unui bărbat, de ziua ei! Ce i-a făcut, de față cu toată lumea

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Antonescu și Traian! Artista a povestit cum l-a cunoscut pe bărbatul de care divorțează: „Stăteam și mă gândeam cum îi voi explica fetiței mele...”

Citeste si: Cum a reacționat Traian atunci când Andreea Antonescu i-a spus că vrea să divorțeze! „Nu pot spune că a fost fericit”

Cum arăta Andreea Antonescu la 12 ani. A colaborat cu Adrian Ordean

Chitaristul Adrian Ordean, care a fost compozitor şi producător al trupei ASIA, s-a ocupat şi de Andreea Antonescu, aceasta debutând în muzică după ce a înregistrat un album în studioul lui Ordean. (vezi cum arată vila din Las Vegas a Andreei Antonescu)

fara descriere

Cum arăta Andreea Antonescu la 12 ani: "Am lucrat împreună la primul ei disc” 

E clar cum arăta Andreea Antonescu la 12 ani. Ordean a postat o fotografie de atunci, care îl înfăţişează îmbrăţişând-o pe Andreea. “Andreea Antonescu avea 12 ani atunci când am lucrat împreună la primul ei disc...”, a scris Ordean.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate