Cum arată astăzi fostul logodnic al Andreei Bălan? Teo Păcurar și solista s-au despărțit în 2006, după care ambii și-au întemeiat câte o familie FOTO

Înainte să-și construiască o familie alături de George Burcea, cu care se află în prezent în raporturi tensionate, Andreea Bălan a fost îndrăgostită de Teo.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Înainte să-și construiască o familie alături de George Burcea, cu care se află în prezent în raporturi tensionate, Andreea Bălan a fost îndrăgostită de Teo. Artista a format un cuplu cu Teo Păcurar din 2004 până în 2006, despărțindu-se de partenerul ei tocmai pentru că nu dorea să-ți întemeieze o familie în acel moment al carierei, așa cum nota presa acelor vremuri.  

Citeste si: Andreea Bălan, anunț despre căsnicia ei cu George Burcea: "Ce s-a scris în presă e adevărat"

Citeste si: De ce nu se grăbește Andreea Bălan cu divorțul de George Burcea și de ce așteaptă rezultatul din dosarul de droguri! Informații EXCLUSIVE

Astăzi, dacă Andreea se confruntă cu mari probleme de cuplu, mai ales după ce soțul George a fost prins drogat la volan, Teo duce o viață liniștită și împlinită în Bistrița, orașul lui de adopție. Fostul iubit al Andreei Bălan s-a căsătorit cu Cristina, cu care are două fete, și a devenit director zonal al unei mari companii germane. Ca o simplă coincidență, și Andreea Bălan are tot două fete cu George Burcea, Ella și Clara Maria. 

fara descriere

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate