Cum arată băiețelul lui Andrei Duban! Puștiul este la fel de agitat ca tatăl său VIDEO EXCLUSIV

Armin, puștiul de 7 ani al lui Andrei Duban, seamănă în gesturi cu actorul

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

În urmă cu șapte ani, Andrei Duban a devenit cel mai fericit bărbat din lume. Soția sa, Grațiela, i-a dăruit un băiat, Armin, o minune de om care i-a umplut imediat viața!

Timpul a trecut și, acum, Armin a devenit un puști simpatic, atras și el de lumina reflectoarelor! Cum era și normal, micuțul dă deja semne că are talente actoricesti, la fel ca și tatăl său, care încă de la o vârstă fragedă era pe micile ecrane ca protagonist în emisiuni pentru copii, apoi ca actor în filme importante. ”Îi place să fie pe scenă, să joace un rol, este un băiețel vesel, cu glumele la el, îmi place, parcă îmi calcă pe urme. Sunt foarte mândru de el”, a spus Duban în presă.

Andrei Duban are un băiat pe cinste! Cum s-a comportat la ultima ieșire în mall

O dovadă clară că Andrei Duban are un băiat pe cinste, care îi seamănă o reprezintă și ultima lor apariție în public! Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins pe cei doi, dar și pe Grațiela, la mall, la cumpărături, ca o adevărată familie! Dacă actorul era agitat, în stilul lui, așa era și Armin! Fiul actorului i-a uimit pe toți cu aceleași gesturi ca și tată său, același fel de a face lucruri și, culmea…același zâmbet!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate