Cum arată Carmen Harra la aproape 64 de ani! Ce face pentru a se menține în formă

Carmen Harra va împlini 64 de ani la finalul lunii martie. Clarvăzătoarea arată de senzație și spune că se menține așa cu mult sport.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Carmen Harra a postat recent o imagine în care apare alături de antrenorul ei de Zumba. Carmen Harra arată de senzație și toată lumea a felicitat-o pe clarvăzătoarea care, la finalul lunii martie va împlini 64 de ani.

De altfel, în cele mai recente interviuri, Carmen Harra a mărturisit că se simte tânără și că nu își simte vârsta reală.

Citeste si: Carmen Harra, premoniţie devastatoare! Vedeta din România care va muri: ”Întreaga lume va fi zguduită”

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: DJ Harra are probleme de sănătate: ”Mi-a distrus viaţa”. Ce verdict i-au dat medicii

Citeste si: Carmen Harra, in moarte clinica! Vedeta a povestit chinul prin care a trecut

De altfel, în urmă cu câteva luni, Carmen Harra nu s-a sfiit să apară chiar în costum de baie într-o poză postată pe pagina ei de socializare.

Carmen Harra a pozat în costum de baie

Nu numai că și-a arătat trupul care se vedea că este lucrat la sală, dar a și glumit pe seama imaginii în care își arăta abdomenul. ”La pool în Canada. Am curaj să înfrunt timpul. 63 l-am inversat la 36. Vă doresc un weekend minunat şi să învingem gravitatea. Haha”, a scris Carmen Harra în dreptul pozei în care apărea în costum de baie.

Carmen Harra a devenit celebră în ultimii ani pentru previziunile sale. Cea mai tristă dintre acestea l-a avut protagonist chiar pe soțul ei, care a murit în urmă cu câțiva ani. Carmen Harra a mărturisit că știa că soțul ei va muri înainte de a împlini vârsta de 60 de ani. Soțul, Virgil, a murit la vârsa de 59 de ani, având cancer la plămâni. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate