Cum arată chilia părintelui Visarion Alexa, locul în care ar fi avut loc agresiunile asupra mai multor femei: „Chilia aceea ticsită cu...”

În chilia părintelui Visarion Alexa ar fi avut loc numeroasele episoade de agresiune sexuală de care a fost acuzat.

Autor: Simona Costache

In articol:

Visarion Alexa a fost acuzat de agresiune sexuală și viol după ce mai multe femei au depus plângere pe numele său. Părintele a slujit la Biserica „Pogorârea Sfântului Duh” din București, acolo unde avea și o chilie unde se desfășurau spovedaniile, tot acesta fiind și locul unde ar s-ar fi petrecut presupusul viol. 

Micuța chilie din lemn era construită în partea stângă a bisericii, însă a fost dărâmată în anul 2020, fiind „martora” agresiunilor sexuală inițiate de părinte, așa cum au declarat mai multe femei.

Citeste si: Mirela Vaida, imagine de colecție din ziua nunții sale! Prezentatoarea TV a împlinit 13 ani de căsnicie

Cum arăta chilia părintelui Visarion Alexa?

Chilia lui Visarion Alexa era de dimensiuni mici, construită din lemn și dispunea doar de două geamuri cu vedere spre curte. Era construită pe un singur nivel și era acoperită cu tablă cutată argintie. În interior erau adunate mai multe obiecte, icoane, piese de mobilier și electrocasnice mici. Printre acestea se pot număra: o canapea și două fotolii galbene, o masă, un briou și un computer, o bibliotecă, frigider, espressor, casetofon și foarte multe icoane.

Imaginile cu modesta chilie a părintelui Visarion Alexa au apărut în anul 2019, în cadrul unui reportaj, la circa o săptămână după sărbătorile pascale.

Citeste si: “Am o viață foarte activă.” Cristi din Banat, despre ocupația lui din Spania, și motivul pentru care a dispărut din luminile reflectoarelor- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

„Era o chilie acolo, da. Chilia părintelui Visarion. Era frumușică. Trebuie renovată, trebuie să o renoveze, vedeți că au adus și piatra”, a declarat o enoriașă, potrivit  libertatea.ro.

Cum arată chilia părintelui Visarion Alexa, locul în care ar fi avut loc agresiunile asupra mai multor femei: „Chilia aceea ticsită cu...”

Visarion Alexa, acuzat de viol  în propria chilie

Mai multe femei l-au acuzat pe Visarion Alexa de agresiuni sexuale în timpul spovedaniei, în chilia părintelui. Una dintre femeile care îi aduc părintelui astfel de acuzații a povestit cum s-au desfășurat evenimentele din momentul în care au intrat în chilie și până când preotul ar fi supus-o agresiunii sexuale.

Citeste si: Reactia Bisericii Ortodoxe, dupa ce un preot a anuntat ca va oficia o slujba la incinerarea lui Andrei Gheorghe: "Acesta este un abuz"

„Când am fost la spovedanie ultima dată, în chilie, s-a oprit la un moment dat să se ducă la baie, care era undeva în spate. Am crezut că e normal și că ce vină are că a avut nevoie la baie în timpul spovedaniei?! E normal, mi-am spus.

În chilie erau o canapea mică și două fotolii. Pe unul stăteam eu. Când s-a întors, s-a postat în fața mea. Și-a desfăcut pantalonii și m-a forțat… Nu-mi venea să cred, eram în stare de șoc. I-am zis că nu vreau, țineam gura închisă și dinții încleștați, dar m-a forțat. Se tot freca de mine…

Nu am știut ce să fac, efectiv împietrești… L-am lăsat să-și facă damblaua, voiam doar să scap de acolo, să se termine mai repede. Mă rugam să se termine mai repede, în chilia aceea ticsită cu icoane și fotografii”, a spus femeia care îl acuză pe Visarion Alexa de viol, pentru Libertatea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O altă femeie povestește experiența halucinantă pe care a avut-o cu preotul Visarion Alexa! Enoriașa a făcut publice mesajele pe care i le trimitea bărbatul: „Zile întregi mă...

Avocatul lui Visarion Alexa face lumină, după zvonurile că preotul ar mai fi primit încă cinci reclamații de agresiune: "Fapta diferă de realitate"

Visarion Alexa și-a recunoscut faptele! Declarația preotului în fața Comisiei de disciplină din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor

3 zodii au o zi excepțională. Celelalte zodii atenție la sfatul astrelor

DECIZIA care schimbă absolut totul în Europa. Intră în vigoare de luni, 5 DECEMBRIE

Se oferă 5.000 de euro de persoană! Nicolae Ciucă a făcut anunțul momentului, în urmă cu puțin timp. Cine va putea beneficia de bani

Scăpați rapid de condensul de pe geamuri. Cea mai eficientă soluție se găsește în toate locuințele

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies