Cum arată Gabi Balint îmbrăcat în costum popular din Bistriţa Năsăud! Uite-l pe fostul mare fotbalist cu pălărie cu pană de păun pe cap!

Amicii ştiu cum arată Gabi Balint îmbrăcat în costum popular.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

In articol:

Fotografiile arată cum arată Gabi Balint îmbrăcat în costum popular. Născut  la Sângeorz Băi, în judeţul Bistriţa Năsăud, Balint promovează tradiţiile populare. El vizitează frecvent locurile natale, iar la evenimentele la care participă acolo vine îmbrăcat în costum popular. (vezi cum a  ajuns Gabi Balint să investească 250.000 de euro în studiile fiicei sale)

Citeste si: Fiica lui Gabi Balint s-a pozat goala in ziua de Paste! Vezi cum s-a fotografiat Denisa in baie, fata oglinzii!

Citeste si: Fosta sotie a lui Gabi Balint e fericita in bratele iubitului cu 15 ani mai tanar! Lucian e fotomodel si a incercat sa o cucereasca pe Daniela Crudu intr-un show de televiziune!

Citeste si: Fiica unui celebru fotbalist roman se propune in finala "Bravo, ai stil!”! Uite cat de original si provocator se imbraca Denisa Balint! FOTO

Cum arată Gabi Balint îmbrăcat în costum popular: "Nu vreau să uit de unde am plecat mic ca să mă fac mare” 

Piesa de bază o reprezintă pălăria cu pană de păun care, conform specialiştilor, era purtată de feciorii necăsătoriţi.  „Încă mi-e dor de viaţa la ţară şi acolo o să mă întorc peste câţiva ani, pentru că nu vreau să uit de unde am plecat mic ca să mă fac mare”, a declarat, la un moment dat,  fostul mare jucător al Stelei şi al echipei naţionale.

fara descriere

Cum arată Gabi Balint îmbrăcat în costum popular: "Am crescut la ţară, în Ardeal, unde portul popular era la modă"  

Fanii pot vedea cum arată Gabi Balint îmbrăcat în costum popular. "Am crescut la ţară, în Ardeal, unde portul popular era la modă în acele timpuri. Am avut colegi ţărani care veneau îmbrăcaţi în straie populare la şcoală, atunci când nu erau plecaţi cu oile la păscut. Eram fascinat de lumea lor”, a mai spus Balint.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate