Fiica lui Gabi Balint s-a pozat goala in ziua de Paste! Vezi cum s-a fotografiat Denisa in baie, fata oglinzii!

Admiratorii au aflat ca fiica lui Gabi Balint s-a pozat goala, dupa ce Denisa a postat o fotografie provocatoare facuta in ziua de Paste.

Autor: Matei Vaihan

Vestea ca fiica lui Gabi Balint s-a pozat goala nu i-a luat prin surprindere pe admiratorii Denisei, care este protagonista unor pictoriale incendiare de mai multa vreme. De exemplu, toamna trecuta, Denisa s-a fotografiat aproape goala, acoperita doar de o geaca de piele, fiind extrem de apreciata de fanii ei.

Fiica lui Gabi Balint s-a pozat goala. A ramas doar in pantalonii de pijama

In ziua de Paste, Denisa s-a ma gandit sa ofere o imagine de neuitat, astfel ca s-a fotografiat in baie, in fata oglinzii, imbracata doar in pantalonii de pijama, in timp ce bluza fusese deja scoasa, acoperindu-i putin sanii. „Suflet gol?”, s-a intrebat, filozofic, Denisa.( vezi cum s-a pozat Denisa cu un lant intre buze)

Fiica lui Gabi Balint s-a pozat goala. Denisa a pasionata de moda

Fanii au apreciat ca fiica lui Gabi Balint s-a pozat goala, dar acestia sunt incantati si de alte ipostaze cu care Denisa ii surprinde. Aceasta se fotografiaza in fiecare zi in diverse tinute originale, fiind o mare pasionata de moda. De altfel, ea a si marturisit ca vrea sa participe la emisiunea "Bravo, ai stil", difuzata de Kanal D. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies