Cum arată Ionuț Gojman, de la Insula Iubirii, la doi ani de când a participat la emisiune

Ionuț Gojman a fost unul dintre cei mai controversați concureți de la Insula Iubirii.

Ionuț Gojman
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Au trecut doi ani de când Ionuț Gojman a participat la emisiunea ”Insula Iubirii”. La vremea respectivă, Ionuț Gojman a fost unul dintre cei mai controversați concurenți din cadrul reality show-ului. Încă din prima ediție a emisiunii, fostul concurent s-a remarcat, fiind o persoană foarte vocală.

Ionuț Gojman nu mai este singur.

După ce s-a despărțit de Mirela Baniaș, Ionuț și-a găsit fericirea. În prezent, fosta ispită trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de o tânără blondină, pe nume Salvia Rusu. Pentru că lucrurile merg destul de bine între cei doi, Ionuț Gojman și Salvia Rusu au decis să locuiască împreună.

Salvia Rusu și Ionuț Gojman
Salvia Rusu și Ionuț Gojman[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ionuţ Gojman a devenit intructor de fitness:„ Începutul de săptămână îmi aduce roadele muncii şi a pasiunii mele”

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

„Relația oficială a început de trei luni aproximativ, de atunci totul decurge foarte frumos, cu foarte multă înțelegere și iubire, am petrecut sărbătorile de iarnă împreună, alături de familie și de cei dragi. Apoi, la început de an, ne-am propus să evadăm într-o vacanță. Totul a evoluat foarte repede între noi, am început să ne facem planuri împreună pentru viitor. Am impresia că visez, este tot ce îmi doream și vreau un viitor frumos împreună, cu ea, pentru că simt tot mai mult că Salvia este aleasa!”,  a povestit Ionuț Gojman.

Cu ce se ocupă Ionuț Gojman

Ionuț Gojman este o persoană fericită, atât pe plan sentimental, cât și pe plan profesional. Fosta ispită de la Insula Iubirii deține o cafenea în Târgu Mureș, iar afacerea sa era una destul de profitabilă, înainte de pandemie.

Citeste si: Ionuţ Gojman le dă replica celor care îl critică după apariţia ca ispită la "Insulă": "Când nu mai faceţi faţă..."

Cu toate astea, Ionuț Gojman nu se plânge de lipsa banilor, pentru că mai prinde, ocazional, câte un contract de imagine.

Ionuț Gojman
Ionuț Gojman[Sursa foto: Facebook]

Sursă: Cancan.ro

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Naomi Hedman și Florin Ristei vor deveni părinți?! Cum s-a dat de gol frumoasa mulatră

Petre Daea s-a vindecat de COVID. fostul ministru al Agriculturii: “Sunt oameni care vin pe picioare și pleacă în saci!”

S-a născut a doua oară! Imaginea pe care un copil de doi ani n-o va uita niciodată

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Adevărul despre Andreea Marin. Cine a fost, de fapt, primul ei soț

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Prințul Philip, gest incredibil înainte de a muri. A proiectat mașina care îi duce sicriul. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies