Cum arată mama Alexandrei de la Puterea Dragostei!  Ea are grijă de fetița pentru care Nicos a amenintat cu Protecția Copilului

Alexandra are o fetiță de 5 ani pe care a lăsat-o acasă în timp ce ea participă la Show-ul Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

 


In articol:

Nu o dată Nicos a criticat-o pe Alexandra că nu are poze cu fetița și că nu vorbește în emisiune despre micuța pe care a lăsat-o acasă. Mai mult, în emisiunea difuzată pe 24 septembrie, Nicos a făcut chiar amenințări. El a spus că va trimite Protecția Copilului acasă la concurentă pentru a vedea în ce condiții trăiește fetița Alexandrei. A fost momentul în care concurenta, așa cum era și normal, a luat foc.

mama Alexandrei
Alexandra este tare mândră de mama ei[Sursa foto: Facebook]

”Cu ajutorul mamei mele, fata mea are tot ce-i trebuie. Tu nu ai de unde să știi motivele pentru care eu nu sunt lângă copilul meu. Ești un penibil că vorbești despre ceea nu știi. Nu ai dreptul să mă judeci pe mine. Protecția Copilului să știi că a venit de nenumărate ori acasă la fata mea, și a văzut că are camera ei, că e crescută cum trebuie. Din cauza faptului că eu m-am despărțit de tatăl ei, taică-su nu a avut nici o treabă cu creșterea fetei mele”, a spus nervoasă Alexandra în emisiune.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Mama și fiica Alexandrei, vedete în vlogurile concurentei de la Puterea dragostei 

Mama Alexandrei, cea care are grijă de fetița ei, a fost mereu apropiată de concurenta de la Puterea Dragostei.  Mai ales, că și-a crescut singură fetele după ce tatăl lor a murit electrocutat. Alexandra mai are, în afară de Adriana care este și ea concurentă, încă două surori.

fetita Alexandrei
Fetița Alexandrei de la Puterea Dragostei a apărut într-un video pe vlogul mamei sale[Sursa foto: captura Youtube]

Mama Alexandrei a muncit mult, a fost plecată și în străinătate pentru a lucra, iar în ultimii ani a avut grijă de nepoțeii ei, pentru că în afară de fetița Alexandrei mai are alți trei, de la surorile acesteia.

Dacă despre fetița Alexandrei se știe că a fost vedetă în câteva vloguri ale Alexandrei și Adrianei, despre mama lor nu se știa acest lucru până acum. Mama Alexandrei de la Puterea Dragostei apare într-o filmare pe Tik Tok în care-și ceartă fata că s-a tatuat. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Alexandra de la Puterea Dragostei, pusă la zid că nu vorbește despre fetița ei. Nicos vrea să cheme protecția copilului

Puterea dragostei 22 septembrie. Alexandra, criză de nervi din cauza lui Nicos: „Te îngrop în două secunde!”

Șoc total! O fostă vedetă Antena1 joacă în filme pentru adulți. Vinde online clipuri cu scene intime dintre ea și iubitul său

Ce le-a spus Alexandra prietenilor când a plecat la Puterea Dragostei! Acum s-a aflat

Ea e fosta iubita a lui Nicos de la Puterea dragostei. Și tânăra a apărut la tv FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies