Cum arată mezinul Nicoletei Guță! Nicolas are 11 ani și pozează ca șmecherii FOTO

Manelista Nicoleta Guță are doi copii, Gabriel și Nicolas, mezinul fiind cel care locuiește și în prezent cu celebra lui mamă.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Manelista Nicoleta Guță are doi copii, Gabriel și Nicolas, mezinul fiind cel care locuiește și în prezent cu celebra lui mamă. După despărțirea cu scandal de soțul Andrei, Nicoleta Guță a trebuit să-și crească singură cei doi copii rezultați din căsnicie, Gabriel și Nicolas.

Citeste si: ”Vraciul” Denisei Manelista, tovarăș la cataramă cu fostul soț al Nicoletei Guță: ”Ani întregi de prietenie și frație, și nășie!” FOTO

Citeste si: Daniela Crudu trebuie să înveţe din lecţia de viaţă a Nicoletei Guţă! Manelista a fost bătută în noaptea nunţii, dar şi-a iertat soţul şi a avut o căsnicie de coşmar!

Dacă Gabriel e major astăzi, s-a mutat cu iubita lui și are chiar un băiețel, Patrick, născut toamna trecută, mezinul Nicolas e la școală are 11 ani și încearcă să țină pasul cu moda adolescenților. În câteva fotografii postate recent pe contul său de Facebook, Nicolas afișează o atitudine de ”dur”, bine apreciată de prietenii virtuali ai puștiului. 

fara descriere

Acum trei ani, Nicoleta și fiul ei cel mare, Gabriel, au apelat amândoi la o operație de micșorare a stomacului, după ce luaseră proporții îngrijorătoare.   

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate