Cum arăta Monica Gabor în adolescență! Fotografia pe care o vrea ștearsă cât mai repede

În adolescență, Monica Gabor arăta complet diferit.

Autor: M.B.

In articol:

Monica Gabor este o femeie împlinită, care trăiește în Statele Unite ale Americii o viață la care nici nu ar fi visat pe vremea când încă locuia în Bacău. După ce a fost luată sub aripa lui de Irinel Columbeanu, frumoasa moldoveancă a devenit un model de succes și, cu timp, și-a construit singură o carieră.

Dacă acum este o femeie extrem de stilată de zeci de mii de urmăritori, înainte de a devenit celebră, fosta soție a lui Irinel Columbeanu avea un look cu totul și cu totul diferit, dar specific acelor timpuri.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro


Monica Gabor are o dorință arzătoare

”Monica Gabor este fericită, nu îi lipsește nimic. Un singur lucru însă nu a reușit, spre nefericirea ei și a lui Mr. Pink. Mai exact, de ceva timp, amândoi își doresc să devină din nou părinți, e disperată să mai facă un copil”, ne-a spus o sursă apropiată de Monica Gabor. Mai mult, de ceva vreme, spun sursele noastre, Monica Gabor și Mr. Pink discută despre oficializarea relației pe care o au, cu atât mai mult cu cât copiii lor din relații anterioare, locuiesc în casa milionarului și par să se înțeleagă perfect.

Acest lucru i-a făcut și mai mult să se gândească la avantajele unei căsnicii.

Citeste si: S-au îndrăgostit în ziua nunții ei cu Boureanu! Ce făcea Valentina Pelinel pe sub masă cu Borcea

”Monica Gabor vrea să se căsătorească cui Mr Pink, vrea un copil cu el, mai ales că, deja, se consideră o familie.

Ea are grijă de Irina și de băiețelul lui Mr. Pink, fără să facă nicio deosebire, se ocupa de toate treburile gospodăriei cu responsabilitate și se înțelege foarte bine cu afaceristul chinez. De altfel, după ce au avut o perioadă mai dificilă, o perioadă în care Monica Gabor a părea că duce dorul României, acum s-a adaptat perfect la traiul din Statele Unite și visează la momentul în care îi va da vestea că este însărcinată”, ne-a mai spus sursa citată.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies