S-au îndrăgostit în ziua nunții ei cu Boureanu! Ce făcea Valentina Pelinel pe sub masă cu Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au aruncat priviri încă de la nunta ei cu Boureanu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu stabil și au împreună trei copii superbi, un băiețel pe nume Milan și gemenele Indira și Rania. Deși au fost blamați de mulți atuncicând au decis sp formeze un cuplu și i-au asumat relația, iar gurile rele au spus că dinamovistul Cristi Borcea se va îndrăgosti curând de o altă femeie, cei doi soți au demonstrat că se iubesc cu adevărat.

Se pare că Valentina Pelinel și Cristi Borcea se plăceau încă de pe vremea când modelul devenea soția lui Boureanu. Chiar și la nuntă frumoasa blondină și actualul ei soț și-au trimis bilețele pe sub masă și s-a lăsat cu dedicații din partea artiștilor de la nuntă.

Citeste si: Fotografia care a scandalizat internetul! Cum s-a fotografiat Monica Gabor cu fiul lui Mr. Pink: „Mai gândește-te data viitoare înainte de a posta o fotografie deplasată”

Citeste si: După moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a iubit enorm doar Rapidul! Bărbatul era fan împătimit al giuleștenilor

Citeste si: Imaginile șocante care circulă pe internet! Abi Talent umilit în ultimul hal! „Ți-a plăcut urecheala din Berceni?”

Alina Vidican știa despre relația lui Borcea cu Valentina Pelinel

Alina Vidican a știut încă de dinainte de a deveni soția lui Borcea că între el și Valentina Pelinel fusese mai mult decât o prietenie. Cu toate acestea, s-a căcătorit cu el după ce dinamovistul a asigurat-o că doar pe ea o iubește.

„Eu am tăiat-o personal de pe lista invitaților, la nuntă! Am simțit de-atunci că această persoană este periculoasă!”, a declarat Alina Vidican despre Valentina Pelinel.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate