Cum arată sora Stanei Izbaşa: „Așa asemănare între surori nu am mai văzut” FOTO

Sora Stanei Izbaşa a fost sărbătorită zilele trecute cu ocazia Sfântului Nicolae.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Sora Stanei Izbaşa, Nicoleta, este mai mică decât cântăreaţa de muzică de petrecere din Banat. Zilele trecute, Stana a postat o fotografie care o înfăţişează alături de Nicoleta şi a scris un mesaj apreciat de fanii ei. (vezi cum i-a şocat Stana Izbaşa pe invitaţii de la o nuntă)

Citeste si: Lovitură năucitoare pentru Stana Izbaşa! Celebra cântăreaţă de muzică de petrecere a pierdut procesul cu o firmă de asigurări!

Citeste si: Stana Izbaşa s-a împăcat cu Flore Baniciu, la trei ani după ce s-au despărţit? Vezi cum au fost filmaţi cei doi! VIDEO

Citeste si: Ea este cea mai sexy cântăreață din Timișoara! Alexandra are zeci de mii de urmăritori în online și are numai apariții hot FOTO

“Multa sanatate si tot binele din lume, surioara mea draga NICOLETA si tuturor celor care poarta numele Sfântul NICOLAE! O zi binecuvantata.”, a scris Stana Izbaşa. „La multi ani frumuseți. La multi ani minuni care faceti minuni, cu glasul care vi l-a dat Dumnezeu.Respect !”, a scris o admiratoare.

fara descriere

Cum arată sora Stanei Izbaşa: „Sunteti două doamne foarte drăguțe" 

„Sunteti două doamne foarte drăguțe, Dumnezeu să vă aducă sănătate și bucurii alături de cei dragi si tot binele din lume...să îți trăiască surioara Nicoleta și să mai faceți dueluri muzicale împreună”, au postat fanii.

„Așa asemănare între surori nu am mai văzut, să fiți sănătoase. Intotdeauna ați fost foarte frumoase si mai grãsuțe. Frumusețea, naturalețea la femei, dupa pãrerea mea, trebuie sa fie din adincul inimii si infãțișare”, au scris alţi fani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate