Lovitură năucitoare pentru Stana Izbaşa! Celebra cântăreaţă de muzică de petrecere a pierdut procesul cu o firmă de asigurări!

Stana Izbaşa a pierdut procesul cu o firmă de asigurări, în care ea a fost reclamantul.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Stana Izbaşa a pierdut procesul cu o firmă de asigurări, pe care ea l-a declanşat. Pe 10 mai 2018, la Judecătoria Timişoara a fost înregistrat un dosar încadrat la categoria „litigii cu profesioniştii”, al cărui obiect a fost “pretenţii”, Stana Izbaşa figurând ca “reclamant”, în timp ce o societatea de asigurări a fost “pârât”. (vezi ce decolteu ameţitor a purtat Stana Izbaşa)

Citeste si: Stana Izbaşa s-a împăcat cu Flore Baniciu, la trei ani după ce s-au despărţit? Vezi cum au fost filmaţi cei doi! VIDEO

Citeste si: Fata de suflet a Ilenei Ciuculete o omagiază pe cântăreaţă: “Ea a fost frumoasă şi fără gene false, fără acid în buze, fără sprâncene tatuate”

Citeste si: Ea este cea mai sexy cântăreață din Timișoara! Alexandra are zeci de mii de urmăritori în online și are numai apariții hot FOTO

Stana Izbaşa a pierdut procesul cu o firmă de asigurări. Dosarul a fost repartizat la o altă secţie

Cea mai cunoscută cântăreaţă de muzică de petrecere din Banat a dorit să recupereze o sumă de bani de la firma de asigurări cu care Izbaşa a avut un contract. Judecătorii au amânat judecarea cauzei de mai multe ori pentru ca, pe 12 iulie 2018, dosarul să fie repartizat la o altă secţie a Tribunalului Timişoara.

fara descriere

Stana Izbaşa a pierdut procesul cu o firmă de asigurări. Nu a făcut apel

Şi acolo au fost câteva termene amânate, dar pe 12 decembrie 2018 a venit decizia, care i-a fost defavorabilă Stanei Izbaşa: “Respinge acţiunea civilă formulată de reclamanta Izbaşa Stana în contradictoriu cu pârâta Uniqa Asigurări S.A., având ca obiect pretenţii. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Timişoara. Pronunţată în şedinţa publică din 12.12.2018”. Izbaşa nu a făcut apel, astfel că a pierdut definitiv procesul.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate