Cum arată soția lui Horia Brenciu în costum de baie, la 50 de ani! Alice e mama a 4 copii VIDEO EXCLUSIV

Soția lui Horia Brenciu, criticată mereu pentru felul în care arată! Alice are însă 50 de ani, e mama a 4 copii și așa arată în costum de baie, la plajă

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Horia Brenciu și Alice formează o familie de mulți ani, deși cei doi s-au căsătorit doar în urmă cu vreo cinci ani.

Alice are 50 de ani și este mama a patru copii, două fete mari, din relațiile dinainte de Horia Brenciu, o fetiță de 6 ani cu artistul și un băiețel de 4 ani, înfiat. De-a lungul vremii, soția lui Horia Brenciu a tot fost criticată pentru felul în care arată și comparată cu divele din showbizz. Aceasta însă și-a văzut mereu de viața ei și de frumoasa familie pe care o are. Comentariile răutăcioase la adresa soției cântărețului au ajuns până și pe pagina de socializare a acestuia.

Citeste si: Horia Brenciu a slăbit spectaculos. Cum arată azi artistul și care este sportul pe care a început să îl practice și l-a ajutat să dea jos kilogramele

Citeste si: Horia Brenciu a dat vestea pe care o aștepta toată lumea! „Am parte de un nou început, unul plin de emoții”

Citeste si: Câţi bani câştigă, cu adevărat, Horia Brenciu! În conturile artistului a intrat o sumă impresionantă!

Astfel, în urmă cu câteva luni, Horia Brenciu a postat o poză cu Alice, însoțită de mesajul ”diva mea”. S-a găsit însă una din urmăritoarele lui de pe Instagram să comenteze răutăcios: „Bătrână pentru tine Horia… Păcat că nu ţi-ai găsit o fată tânără și frumoasă”, a scris aceasta. Horia Brenciu, care de obicei nu răspunde unor astfel de mesaje răutăcioase, de data aceasta nu s-a abținut și i-a spus tinerei doar atât: „Păcat de mesajul ăsta, că poza ta de profil părea atractivă”. Însă prietenii artistului au fost mult mai duri cu fata care a primit mai multe mesaje, după acel comentariu răutăcios.

Ei bine, zilele trecute, Alice a fost surprinsă la mare, la plajă și de paparazzi WOWbiz.ro. Îmbrăcată într-un costum de baie întreg care-i acoperea formele nu tocmai de manechin, Alice a stat la umbra unei umbrele, de vorbă, minute bune, cu amicii care o însoțeau.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate