Cum arată tortul de nuntă al lui Brigitte și Florin Pastramă! Imagini în premieră

Brigitte și Florin Pastramă și-au ales tortul de nuntă cu destulă vreme înainte de nunta anului.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Ba chiar cei doi și-au și arătat opțiunea, la TV.

La nunta anului, dintre Florin Pastramă și Brigitte, sunt așteptate peste 400 de persoane. Ceremonia religioasă are loc în grădina salonului unde ulterior va avea loc și petrecerea de nuntă. Ceremonia este una penticostală. 

fara descriere

fara descriere

Vărul lui Florin Pastramă o vorbeşte de bine pe Brigitte

Bombo Pastramă a făcut primele declaraţii despre nunta dintre Florin Pastramă şi Brigitte Sfăt.

"Din câte ştiu eu, se înţeleg bine de tot. Se iubesc, sunt fericiţi şi se vede treaba asta. Ca fiecare relaţie, şi o ceartă... na. El o ceartă ca să o împace. După nuntă pleacă la mare, prin Bali, prin Maldive, nu ştiu unde au spus. Ei vor să facă mai mulţi copii, aşa ştiu. Era de aşteptat, noi aşteptam cu toţii să facă nuntă. Ne bucurăm, suntem cu el. Ca la orice bărbat, îi mai fug ochii. Când e vorba de familie, pune punct la tot", a declarat Bombo Pastramă.

Referitor la zvonurile potrivit cărora Florin Pastramă ar sta cu Brigitte pentru bani, Bombo Pastramă a făcut o "înţepătură", dar apoi a continuat spunând că este o fată de nota 200, care şi-a găsit locul la ei în familie. "Care cu cine stă pentru bani? Ia-o şi aşa. E o fată de nota 200, acum e a noastră, e din familie. Astea sunt vorbe de la oameni răi. Mama... ca orice mama. Când îi pleacă băiatul de acasă, e puţin supărată. Dar ca soacră, e o femeie de nota 200, e o femeie cu suflet bun. O femeie care vrea să-şi vadă copilul bine, fericit şi care aşteaptă nepoţi", a mai spus vărul lui Florin.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate