Cum arată vila lui Liviu Vârciu filmată din dronă: „Lăsaţi invidia deoparte!” VIDEO

Fanii au văzut cum arată vila lui Liviu Vârciu filmată din dronă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nu mai e un secret cum arată vila lui Liviu Vârciu filmată din dronă. Zilele trecute, Vârciu a profitat de vremea călduroasă şi a făcut baie în piscina aflată pe acoperişul vilei sale din Băneasa. Pentru a obţine un efect spectaculos, el şi-a cumpărat o dronă. (vezi motivul pentru care Liviu Vârciu s-a împăcat cu Anda)

Citeste si: Lavinia de la Puterea Dragostei, relație cu Liviu Vârciu? Legătura care a ieșit la iveală

Citeste si: Idila uitată: Jojo și Liviu Vârciu au fost iubiți, până când ea l-ar fi înșelat! Acum, sunt colegi de emisiune

Citeste si: Prima reacție a lui Liviu Vârciu după ce Adelina Pestrițu a anunțat că se căsătorește cu Virgil Șteblea! A făcut și el un anunț

Cum arată vila lui Liviu Vârciu filmată din dronă: ”A ieşit exact cum mi-am dorit"

Vârciu a lansat-o spre cer, aceasta surprinzând întreaga panoramă. „Lăsaţi invidia deoparte!”, a postat Liviu. El s-a mutat în vilă acum aproape doi ani. ”A ieşit exact cum mi-am dorit, nu-i lipseşte nimic. De patru ani, nu am mai plecat în niciun concediu, ca s-o termin”, a spus el.

Cum arată vila lui Liviu Vârciu filmată din dronă. La subsol are o cramă şi studiou de înregistrări 

E clar cum arată vila lui Liviu Vârciu filmată din dronă. Presa a relatat că vila lui Vârciu are o cramă la subsol şi studiou de înregistrări. Mai mult, Vârciu are şi sala de cinema în casa sa, la ultimul etaj a acesteia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate