Cum arăta Vlăduța Lupău în 2012, când nu era cunoscută și cânta prin biserici

Puțini știu cum arăta Vlăduța Lupău în urmă cu 8 ani, înainte de a fi cunoscută.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Vlăduța Lupău

In articol:

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai populare artiste ale momentului. Este tânără și foarte frumoasă, iar pe pagina ei de Instagram este urmărită de peste 200.000 de admiratori.

Sexy cântăreața strânge zeci de mii de aprecieri din partea fanilor la imaginile pe care le publică, însă în urmă cu ceva ani, Vlăduța Lupău aborda un look cu totul diferit.

Vlăduța Lupău

Saxofonistul Armin Nicoară ripostează, după ce Vlăduța Lupău a infirmat relația cu el

Scandalul între Vlăduța Lupău și Armin Nicoară, saxofonistul care a spus că ar fi avut o relație cu ea, continuă. Frumoasa cântăreață neagă că între ea și fostul ei coleg de formație ar fi existat mai mult decât o simplă amiciție și o relație profesională.

„Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… (…) Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a spus artista pentru Cancan.

Citeste si: Scandal uriaș declanșat de Bogdan Mocanu! E făcut varză de fanii Puterea Dragostei după ce i-a luat apărarea lui Abi Talent ”Ți-ai trădat un prieten”

Vlăduța Lupău

„Sunt foarte dezamăgit de declarațiile Vlăduței. Eu pe ea, pe Vlăduța Lupău, am respectat-o și pot să spun că pentru mine a fost pe primul loc. Pe ea o puneam pe primul loc, era ea, iar pe alte locuri erau alte persoane. Nu mă așteptam să mă facă în halul ăsta. Într-adevăr, ne-am certat. De fapt, ea a fost certată cu mine, nu eu cu ea. Sufăr că nu mai colaborez cu ea, Vlăduța a dorit să încheiem pe partea muzicală orice legătură și aici s-a rupt totul.

Chiar dacă ne-am fi certat din motive personale, ea nu trebuia să facă circul ăsta, trebuia să ne continuăm pe partea muzicală evenimentele, nu să facă un circ, să sune la cei care au organizat evenimentele pe care trebuia să le onorăm și să le spună că eu nu mai am ce căuta acolo, că nu am de ce să cânt cu ea”, a declarat Armin Nicoară pentru sursa mai sus citată.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate