Scandal uriaș declanșat de Bogdan Mocanu! E făcut varză de fanii Puterea Dragostei după ce i-a luat apărarea lui Abi Talent ”Ți-ai trădat un prieten”

Bogdan Mocanu, câștigătorul primului sezon Puterea Dragostei, a fost făcut varză de fanii show-ului după ce i-a dat dreptate lui Abi Talent care i-a jignit pe actualii concurenți ai show-ului.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Abi Talent, aflat într-un scandal cu Alex Velea, i-a jignit pe concurenții de la Puterea dragostei, cu excepția lui Jador și Mocanu și asta, pentru că pe ei îi cunoaște personal, după cum recunoaște chiar Bogdan.

După ce Abi Talent i-a jignit pe concurenții de la Puterea dragostei, fanii au fost uimiți să vadă că Bogdan Mocanu a făcut un vlog în care îi dă dreptate acestuia.

fara descriere

Mai mult, Bogdan Mocanu recunoaște că Abi Talent a luat legătura cu el. "Înainte de a pune Insta Story mi-a scris și mie: "Bă, frate, ce-i cu terminații ăștia de la Puterea dragostei, că sunt toți niște sclavi care se cred vedete, în afară de tine și Jador".

Reacțiile fanilor emisiunii Puterea dragostei la vlogul lui Bogdan Mocanu sunt însă extrem de dure. Mulți sunt de părere că fostul concurent de la Puterea dragostei nu trebuia să-i dea dreptate lui Abi Talent și să le ia partea foștilor săi colegi.

”Abi Talent a dat în Livian de fapt, iar tu acum te-ai băgat aiurea. Băiatul ăsta vrea să fie vedetă cu orice preț, iar tu îi faci jocul”, este unul dintre mesajele trimise lui Bogdan Mocanu.

fara descriere

Altele sunt chiar mai dure: ”Tu acum indirect ai dat în Livian. Pentru că te-a lăudat un puști, ți-ai trădat un prieten cu care ai împărțit și bune și rele. Rușine”, ”Mânzule, dar Abi e șeful tău? Josnic videoul ăsta, mai bine îți vedeai de pictat”, ”Ai dat cu bâta în baltă, ai ajuns să umfli un gunoi, o mizerie, așa a scos vorbe și de Velea”.

Citeste si: Cum a reacționat Ella când a văzut că Jador a intrat în casa Puterea Dragostei

Citeste si: Raluca Munte a spus adevăratul motiv pentru care s-a dus la Puterea Dragostei ”Am vrut ca el să sufere”

Citeste si: Andreea Mantea, anunț important despre pedepse! Ce se întâmplă cu concurenții de la Puterea Dragostei s-au întâlnit în vacanța de sărbători

fara descriere

Bogdan Mocanu îi dă dreptate lui abi Talent care-i jignește pe concurenții de la Puterea Dragostei

După ce Abi Talent i-a jignit pe concurenții de la Puterea Dragostei, Bogdan Mocanu a făcut un video postat pe youtube în care îi dă dreptate acestuia.

”Eu îl înțeleg și îi dau dreptate, cu o mică excepție, asta cu toți, că nu-i cunoaște personal să spună că toți sunt așa.

Pe noi ne cunoaște și niciodată nu i-am dat impresia că am fi falși, ca mai bine de jumătate din casa aia.

Casa Puterea dragostei a găzduit până acum un număr mare de oameni falși, mincinoși, cine-i familiarizat cu termenul de ciocoi asociază termenul. Nu e greșit în a evolua, dar trebuie să știi de unde ai plecat, să-ți păstrezi originea aia, să fii tot ăla, să trăiești la standarde mai înalte, să fii într-o evoluție constantă, nu să-ți iei arfe", a spus Bogdan Mocanu într-un vlog în care îi dă dreptate lui Abi Talent.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate