fata ucisă

Cum au decurs ultimele zile din viața Anei, copila de 12 ani găsită moartă în lada patului

Actualitate

Cum au decurs ultimele zile din viața Anei, copila de 12 ani găsită moartă în lada patului?! Acum s-a aflat ce a făcut cu puțin timp înainte să sfârșească tragic

Acum, la săptămâni bune de la tragedie, s-a aflat cum era, de fapt, viața Anei înainte să aibă parte de o moarte brutală.

Ana și-a găsit sfârșitul la doar 12 ani, cadavrul său fiind descoperit la trei săptămâni de la tragedie în lada unui pat, într-un apartament din București, acolo unde locuise în ultimele sale zile de viață alături de mama ei și concubinul acesteia.

Cei doi fiind acum și principalii suspecți în cazul morții fetei, care și-a găsit sfârșitul fiind bătută și strangulată.

Citește și: Ce au descoperit legiștii pe trupul neînsuflețit al adolescentei de 12 ani, găsită moartă într-un apartament din Sectorul 4. Anchetatorii au aflat abia acum ce s-a întâmplat în ziua în care copila a fost ucisă

Ana dusese un trai agitat în ultima perioadă din viața sa

Și tot acum, după ce trupul fetei a fost descoperit, mama ei a fost interogată, iar concubinul este în continuare dat dispărut în Europa, s-a aflat și cum și-a trăit Ana ultimele zile și luni din viață.

Conform RealitateaTV.net, site-ul care a primit informații neștiute de la apropiații familiei îndoliate spun că minora era, de când părinții ei divorțaseră, într-un du-te vino continuu.

Mai exact, având posibilitatea să se refugieze ba la unul, ba la altul, fata pleca la mama sa când nu se înțelegea cu tatăl, în custodia căruia se afla, și se întorcea la acesta când situația cu mama devenea tensionată.

Citește și: Simona, mama fetei găsită moartă într-un apartament din sectorul 4, a fost prinsă în Spania. Anchetatorii încearcă să-l găsească acum pe iubitul femeii

Doar că de data aceasta, după ce a mers să petreacă sărbătorile de Paște cu mama și iubitul acesteia, fata a fost dată dispărută, căci nu s-a mai întors la tatăl său și la bunici.

Ba mai mult decât atât, aceeași sursă spune că minora decedată, încă din luna februarie începuse să aibă un comportament necorespunzător și la școală și multe absențe. 

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Ana, până în luna aprilie, acumulase un număr foarte mare de absențe, iar de atunci profesorii nici nu au mai văzut-o pe la ore. Aceea fiind și luna când s-a întâlnit cu mama sa și când, imediat după Paște nu i-a mai dat niciun semn tatălui.

Citește și: Mama Anamariei, copila de 12 ani găsită moartă în lada patului, face dezvăluiri absolut halucinante, după ce a fost prinsă în Spania. Ce făcea în momentul în care fiica ei era ucisă cu bestialitate

”Până să se descopere tragedia, profesorii o așteptau la școală ca să o bombardeze cu note”, au afirmat surse din cadrul unității de învățământ, conform România TV.net.

În acest context, având în vederea situația sa școlară, dar și sfârșitul ei tragic, conducerea unității de învățământ la care studia Ana, le-a interzis profesorilor care îi predau acesteia să vorbească pe subiect. Și asta pentru că, având în vedere că nimeni nu s-a interesat de ce fata are atât de multe absențe, le-ar putea atrage sancțiuni din partea superiorilor.